25 aug SEIER MOT HUDDINGE

I den første kampen i ICA Oxen Cup ble det seier 2-0 til gutta over Huddinge, og i følge rapportene fra Mariestad var det en fortjent seier til våre helter!

Foto: Anna Engström

 

TO MÅL I ANDRE PERIODE

Det var Huddinge som kom best i gang, og satte press på våre backer de første minuttene av kampen. Men de kom ikke til veldig store sjanser, og etter hvert var det vi som tok mer og mer over. Det sto 0-0 til første pause, etter en første periode som ikke inneholdt de aller største sjansene. I begynnelsen av andre perioden fikk vi det første målet, og det ble av det litt heldige slaget. T.J. Foster runder Huddinge-målet, og når han skal slå den inn på mål slår den via en Huddinge-spiller og i mål. Men mål er mål, og etter hvert kommer vi til større sjanser. Vi får sjansen til å spille Power Play, og Alex Wall legger et skudd på mål som Anders Bastiansen er frempå og slår under loffene til Daniel Fahlstrøm i Huddinge-målet.

IMG_7428

Anders Bastiansen scoret 2-0 målet Foto: Anna Engström

I tredje periode ble det mange utvisninger, de fleste til våre gutter. Huddinge kommer ikke til mange store sjanser i Power Play, men brenner en 100% sjanser som Nicklas Dahlberg reddet mesterlig med plukkhansken! Mot slutten av kampen tar Huddinge ut keeper, men vi er nærmere 3-0 enn de er redusering.

IMG_7401

Ny stor kamp av Nicklas Dahlberg Foto: Anna Engström

 

IMG_7417

Tøffe tak i rundvant Foto: Anna Engström

Dermed ender det 2-0, og vi tar vår første seier i ICA Oxen Cup. Lørdag møter vi hjemmelaget Mariestad klokken 17.00.

Kommentarer

kommentarer