10 mar SESONGENS STØRSTE OG SISTE FROKOSTMØTE

_MG_1804

Øystein Ingdahl

Varnergruppen åpnet tidligere denne uken sitt bygg på Slependen for Frisk Askers sponsornettverk, da de inviterte til frokostmøte. Et bygg som vant Asker kommunes byggeskikkpris bare dager i forveien. Igjen var det rekordoppmøte, 103 deltakere.

Mange av sponsorene hadde tatt turen til Slependen for å høre mangeårig hockey-kommentator og Asker-mann Øystein Ingdahl snakke til forsamlingen. Ingdahl jobber nå som kommunikasjonsdirektør i Accenture.

Ingdahl som har jobbet de siste 6 årene innen PR, kunne fortelle forsamlingen om ulike suksesshistorier både i forhold til det å å publikum på kamper, og også det å skape blest rundt de ulike sponsorene. Samtidig som man kanskje kan se det at ishockey fortsatt har et omdømmeproblem, og at det fortsatt er en sport for «den harde» kjernen som likevel hadde vært i hallen.

Sune Bergman oppsummerte sesongen, og delte sine tanker om starten på kvartfinaleserien. Selv om det dagen i forveien var tap mot Vålerengen, rådet optimismen.

Markedssjefen kunne presentere nye nettverkspartnere, samt annonsere en ny nettverkspartner som skulle signere rett i etterkant av frokostmøtet._MG_1815

Dette var sesongens siste frokostmøte, men ny sesong begynner med frokostmøte i Esviken i slutten av mai.

 

_MG_1836

Sune Bergman orienterte om sport

 

_MG_1848

Christina Fernandes om nettverksturen

Kommentarer

kommentarer