08 mai SIGNERTE FOR TRE NYE ÅR

Vi kan med glede meddele at vi idag har skrevet en ny tre-års kontrakt med Hampus Gustafsson.

 

KONTRAKT TIL 2022
Som mange vet, så skrev Hampus under for resten av sesongen med en opsjon på to år, noe som betydde at han sto fritt til å velge ny klubb om han ønsket det. Samarbeidet har vært så vellykket at vi idag har blitt enige om en kontrakt som strekker seg helt til 2022.

 

24HampusGustafsson

 

Hampus har hatt en fantastisk sesong, og har vært en ledende spiller i det offensive spillet etter at han kom til oss i desember. Det har selvsagt vært mye interesse fra andre norske klubber, så at han velger å fornye med tre nye år er vi veldig glade for.

«Väldig glad över att fortsätta i Frisk Asker, klubben har sedan dag ett tagit hand om mig på ett fantastiskt sätt! Vi har en underbar grupp som har mye göy på banen. Jag tror vi kan bli ett riktigt topp lag i många år framöver och att stanna och fortsätta att utvecklas som ishockey spillere og person i Asker! Gleder jeg mig till veldigt mye», sier en meget glad nr 24.

Vi i sportskomitéen vil bare avslutte med at vi er veldig glad for at Hampus blir en «askergutt» også de neste tre sesongene. Han er en god ambassadør for klubben både på og utenfor isen, og vi ser frem til et langt samarbeid.
Vi gleder oss også til å se #24 på isen når vi skal ut å kjempe i Europa!

 

Vi håper Hampus får mer å juble for de kommende sesongene! FOTO: Finn Eriksen

Vi håper Hampus får mer å juble for de kommende sesongene! Her sammen med Mikkel Christiansen og Fredrik Lystad Jacobsen.
FOTO: Finn Eriksen

Kommentarer

kommentarer