18 aug SISTE TRENINGSKAMP FØR CHL

Søndag er det duket for den siste treningskampen før sesongen starter med to bortekamper i CHL. Da møter vi forrige sesongs seriemester, Vålerengen, hjemme i Askerhallen. Vi møtte dem i Ungdomshallen i den første treningskampen, og i et tøft oppgjør hvor utvisningene florerte, endte det med 1-0 seier til dem. Ettersom dette er siste treningskampen før alvoret starter mot EHC Biel-Bienne 29. august, regner vi med at gutta vil vise et bedre offensivt spill – og forhåpentligvis også holde seg unna utvisningsboksen.

 

LES OGSÅ: TAP I FØRSTE TRENINGSKAMP

 

Her kan du følge nedtellingen til kampen mot EHC Biel-Bienne i Tissot Arena.

Etter to bortekamper i CHL er det duket for sesongåpning hjemme i Askerhallen 6. september klokken 18.30. Da får vi besøk av EHC Biel-Bienne, og to dager senere er det KAC Klagenfurt som kommer på besøk. Sikre deg billetter til CHL-kampene allerede nå! De kan kjøpes her i Frisk Appen. Husk at kjøper du sesongkort er CHL-kampene i Askerhallen inkludert!

 

Visste du forresten at vi også åpner årets GET-liga sesong med kamp mot Vålerengen? Den spilles i Askerhallen 14. september kl 18.00.

 

Før det er det også klart for Face off (eller Kick off) i Kulturhuset mandag 26. august hvor programmet er som følger:

PROGRAM (17.00–19.30):
– Allsang med Bjørn Olav Lyster – “Syng hockey, syng Frisk, syng Asker”
– Presentasjon av spillerne
– Presentasjon av årets drakter
– Salg av supporterutstyr
– Servering fra Asker Kroen, Ringnes og Selecta
– Konferansier er Øystein Ingdahl
– Sist, men ikke minst: Overraskelse!

 

KJØP SESONGKORT SÅ KAN OGSÅ DU DELTA!

Ettersom arrangementet er gratis for alle med sesongkort (og VIP-kort, frivillige og samarbeidspartnere), er det fortsatt mulighet for å delta dersom du kjøper sesongkort før fredag 23. august! Sesongkort kjøpes i Frisk appen. Priser etc finner man her.

Kommentarer

kommentarer