01 jul SKAARET LANDSKAP AS OG HOLTSMARK GOLF GÅR FOR TO NYE ÅR

Viktigheten av å beholde våre trofaste støttespillere som alltid har vært der for klubben er essensielt, og det er derfor med stolthet vi kan offentliggjøre at Skaaret og Holtsmark Golf er med oss videre i to nye sesonger.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er stolt over at Skaaret og Holtsmark Golf velger å forlenge med klubben år etter år.

– Historien til klubb og partner er lang og noe unikt, og dette har etterhvert blitt en del av den moderne Frisk Asker-historien, sier vår Markedssjef.
– Det å kunne være samarbeidspartner med Norges flotteste golfbane, og levere gode møteplasser, er viktig synergi for begge parter.

 

ØNSKER Å BIDRA I LOKALSAMFUNNET

– Vi ønsker å bidra i lokalsamfunnet og ser at Frisk gjør mye riktig i arbeidet med barn og ungdom. De er på vei mot en profesjonell organisasjon og en ny arena hvor idretten i Asker skal ta nye steg. Skaaret gruppen ønsker å være med på denne reisen og ser potensialet i en av Norges beste sponsorpooler, sier Jørgen Nilsen, daglig leder i Skaaret Holding AS.

 

skaaretLITT OM SKAARET LANDSKAP AS

Skaaret Landskap AS er en totalleverandør innen grøntanlegg og grunnarbeider.

Vi utfører jobber for kommuner, offentlige etater, bygg og anleggsbransjen, idrettsklubber og større private prosjekter.
Se mer på www.skaaret.no

 

holtsmarkgolfLITT OM HOLTSMARK GOLF
Holtsmark Golfbane ligger i Sylling ca. 30 minutter fra Asker. Vi har i dag en flott 18 hulls bane som i 2016 ble kåret til den 8. beste banen i Norden av Golf Digest i Sverige. Dette er virkelig en anerkjennelse av layout på banen som ble designet av Trent Jones II og bygget av Skaaret. Vi har i tillegg en flott 9 hulls korthulls bane og et av Norges beste treningsfelt med flott range. Vi kan tilby et flott klubbhus som ble satt opp etter å ha renovert gamle Sylling skole som ble bygget i 1859. I dagens klubbhus kan vi by på en flott proshop og ikke minst et flott lokale med servering. Lokalet leies i dag også ut til selskaper og arrangementer. Vi ønsker alle velkommen til oss for et hyggelig besøk om du spiller golf eller ikke. Er det spørsmål om arrangementer så ta gjerne kontakt. Vi kan tilby alt innen Catering, sammen med våre samarbeidspartnere.
I tillegg til drift av golfbanen og dens fasiliteter produser vi ferdigplen. Vi leverer for legging selv i hagen og ferdig lagt plen med grunnarbeid i større prosjekter. Vi er en av Østlandets største leverandører av ferdiggress og kan levere 130 000 m2 pr. sesong.

Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Les mer på www.holtsmarkgolf.no

Kontaktinformasjon:
Jørgen Nilsen Mobil: 97647157 Epost: jorgen@skaaret.no
Stig Arne Mellerud Mobil: 92031544 Epost: stig@holtsmarkgolf.no

Kommentarer

kommentarer