28 des SKAPET PÅ PLASS MOT KONGSVINGER

KONGSVINGER ISHALL: Det så ut til at julepausen hadde gjort godt for gutta, for det var et mye bedre lag vi så i kveld enn det som var her sist gang lagene møttes. Med Mats Henriksen og Max Krogdahl på skadelisten, i tillegg til Nick Pageau som er langtidsskadd, var det et heltent Frisk-lag som stilte til dropp onsdag kveld.

 

SOLID 1. PERIODE

Etter de første 20 minuttene hadde gutta satt tre pucker bak hjemmelagets målvakt. To av dem var det Ryan Hayes som sto for, og begge ble assistert av Anders Bastiansen og Fredrik Lystad Jacobsen. 0-2 var Endre Medby sistemann på, assistert av Vinny Saponari. Skuddstatistikken viste solide 4-19, og det var nok en fornøyd Sune Bergman som kunne gå til første pause.

 

Kaptein P møtte lillebror Espen Kristiansen - og trakk det lengste strået.

Kaptein P møtte lillebror Espen Kristiansen – og trakk det lengste strået.

 

JEVNERE 2. PERIODE

I andre periode kom det to utvisninger til hvert av lagene, og i spill 4 mot 4 kunne Vinny Saponari øke til 0-4 – hans tredje kamp på rad hvor han scorer. Assist var ved Endre Medby og Henrik Ødegaard. Kongsvinger kom mer med i denne perioden, men likevel var det ikke så mange farlige sjanser de greide å produsere. Nicklas Dahlberg tok det som kom, i tillegg til at backene spilte solid både i forsvar og offensivt. Skuddstatistikken endte 11-8.

 

SKAPET PÅ PLASS

I Power Play i tredje periode økte vi til 0-5 etter slagskudd fra Jimmy Andersson, som Viktor Granholm elegant kunne styre inn. Halvveis ut i perioden blir det skikkelig kalibalik foran Kongsvingers mål, noe som ender med at Mikkel Christiansen må gå i dusjen – i tillegg til Kongsvingers Robin Halmrast. Skapet ble skikkelig plassert først av Nicolay Andresen, som på et lekkert langskudd plasserte pucken utagbart for Kongsvingers keeper, og deretter kunne Endre Medby sette sitt andre for kampen, igjen assistert av Vinny Saponari.

Med 7-0 seier kunne gutta reise fra Kongsvinger med hevet hode, og Kaptein P har vel et par ord å si til lillebror under middagsselskapene fremover.

Skuddstatistikken endte 18-39.

 

 

3v5a8389

To mål på Endre Medby i kveld

 

GODT ENDELIG Å FÅ UTTELLING

Tradisjonen tro er det assistenttrener Bjerke som tar seg av after-match praten med oss, og det er en godt fornøyd Bjerke som sier seg helt enig i vårt valg av overskrift.

“Ja, du kan vel trygt si at skapet ble satt på plass”, smiler Marius etter kampslutt.

“Godt endelig å få uttelling på skuddene våre, og vi hadde vel 39 skudd hvor det ble scoret på 7 – og det er det lenge siden vi har greid.”

Marius er i tillegg til målene, også godt fornøyd med jobben backene gjorde i dag. Og spesielt fornøyd er han med Dag Christian Frøystad, som endelig ser ut til å ha funnet tilbake til god gammel form etter å ha vært ute med hodeskade i lang tid.

“Frøystad synes jeg gjorde en solid jobb i forsvaret i dag, og det er trygt det meste han gjør i dag”, sier Marius, og synes også det var moro at Nicolay Andresen fikk satt en “Nico-spesial”.

“Vi så skuddet i god vinkel, og så at det ble mål lenge før pucken gikk i mål”, smiler Marius, og synes også det var bra at unge Granholm fikk valuta for jobbingen han gjorde foran motstanderens mål.

 

En Nico-spesial!

En Nico-spesial!

 

MIKKEL MED RULLGARDIN

Eneste skåret i gleden var vel Mikkels 5 minutter + video, men egentlig er det ingen stor overraskelse for gutta – skal vi tro julegaven som Mikkel fikk. Noen som kjenner han ekstra godt hadde nemlig kjøpt inn en rullgardin som ble hengt opp på plassen hans i garderoben, men så kan en jo lure på hvorfor han tok den med til Kongsvinger i dag. Vi får vente i spenning og se hva resultatet blir når dommerne har sagt sitt.

 

SE BILDER FRA OPPGJØRET HER.

 

VÅR BESTEMANN: ENDRE MEDBY

Med to mål og tre assister ble Endre Medby fullt fortjent kåret til vår bestemann. Også Endre kunne si seg enig med Marius, og synes det var godt å få uttelling på sjansene i dag.

“Det var deilig å få det offensive til, samtidig som det defensive satt skikkelig. Vi har hatt en lei tendens til å score mål, men samtidig slippe inn for mange mål bakover. I dag synes jeg vi gjorde en veldig bra kamp”, sier en fornøyd Endre Medby.

Det var et helt annet lag vi så i dag enn sist gang dere var her?

“Mye har skjedd med laget siden den gang. Vi hadde en dårlig periode hvor snøballen med dårlig selvtillit bare rullet og ble større og større. Nå har vi fått tilbake selvtilliten i laget, så det ser bra ut nå etter tre seire.”

Og da er det bare å glede seg til fredag?

“Absolutt. Håper at så mange som mulig tar turen til Askerhallen på fredag!”

 

Vi støtter det, og ønsker alle velkommen på kamp fredag! Pucken droppes klokken 18.30!

Kommentarer

kommentarer