20 feb SKAUTROLLET TOK OSS – IGJEN…

Med to av våre viktigste backer ute, ble Lørenskog igjen for sterke for våre helter.

Før kampstart i dag måtte to av Sunes viktigste backer, Patrick Ulriksen og Nicolay Andresen, melde forfall. Dermed måtte kapteinen selv, Petter Kristiansen, melde seg til tjeneste som back, og som den erfarne spilleren han er kom han fra oppgaven med æren i behold. Er vi riktig uheldige må Nicolay belage seg på et lengre skadeopphold, men vi krysser fingrene og håper å se han tilbake så snart som mulig!

Imidlertid ble det igjen null poeng med hjem til Asker, for vertene fra Lørenskog viste seg å være mer effektive på sine sjanser enn det vi greide. Etter en første periode hvor de fikk loggført 10 skudd mot våre 3 var det fortjent at de gikk til pause med en 1-0 ledelse. I andre periode var det utvisningene som dominerte perioden, og selv om vi fikk sjansen i 5 mot 3 greide vi ikke å overliste Jakaitis i Lørenskog-målet. Igjen var hjemmelaget effektive, og i ett av sine power play overlistet James Sixsmith vår sisteskanse, og selv om skuddstatistikken viste 13-13 var det 2-0 i målprotokollen.

Lars Erik Spets ble to-måls scorer da han 7.32 inn i siste periode satte pucken i målet bak Nicklas Dahlberg, og selv om Ryan Hegarty ga oss et ørlite håp om poeng da han reduserte til 3-1 da det gjensto drøye fem minutter, så ble det med det ene målet.

Det betyr at Lørenskog kan bryske seg med å ha slått oss i samtlige kamper denne sesongen – og det liker vi dårlig! Og det tror vi Storhamar vil merke når de kommer på besøk i Askerhallen torsdag. Da håper vi også å se DEG der!

 

 

Kommentarer

kommentarer