21 des – SKJØNNER AT FOLK ER KRITISKE

Etter 40 minutters spill så det lyst ut for gutta, for med 4-2 ledelse før siste periode var det håp om at man skulle greie å ri av stormen og endelig greie å ta tre poeng. Men den gang ei. For i løpet av de siste 20 minuttene greide vi å pådra oss utvisning på utvisning, og gjestene fra Lillehammer utnyttet hver eneste sjanse de fikk. I tillegg fikk vi straffe mot oss, og også den måtte Dahlberg se gå forbi seg. Dermed ble det full kollaps i tredje periode, en periode vi taper 0-4, og kampen til slutt 4-6.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Geir Arnesen/Henning Ekeli/Finn Eriksen

 

49253608151_4b496f4d3e_c

Tøffe tak og mange utvisninger preget kampen mot Lillehammer.

 

– SKØNNER AT FOLK ER KRITISKE

I garderoben etter kampslutt var det en skuffet Vidar Wold som måtte innse at det ble nok et kjedelig tap.

– I spill fem mot fem er vi det beste laget, og vi er mer til å kjenne igjen når vi har pucken enn det vi har vært i de siste matchene. Vi er lengre i angrep og skaper mer trøkk på mål, så det er bra. Men det som er dårlig i dag er undertallsspillet. Vi slipper inn 5 av 6 mål i undertall, og en på straffe, og selv om vi rett nok scorer et par i power play så var Lillehammer bedre der.

49253458113_e226e7fa45_c – Jeg skjønner jo at folk er kritiske til at vi taper mange matcher, det er vi alle klar over som er her nede i garderoben. Og de det plager mest er de 24 som sitter i garderoben. Men så er vi der at vi i dag skaper mange positive opplevelser, og når det blir 4-3 så blir man kanskje litt stressa og får høye skuldre. Og da er Lillehammer effektive, sier Vidar som måtte klare seg ute Janna på benken i dag ettersom han og hans kone venter sitt første barn, og hun er ventet å ankomme i løpet av kvelden.

– Vi har hatt en god trening etter Grüner-kampen, og sitter ikke her og synes synd på oss selv. Kampen var et steg i riktig retning, så vi får ta med oss det, avslutter Vidar Wold.

 

GOD START PÅ KAMPEN

Etter første periode sto det 3-1 i vår favør, etter mål fra Victor Björkung, Erik Beier Jensen og Anders Bastiansen. Alle målene ble scoret i Power Play, så det var åpenbart at utvisningene som kom i kampen skulle bli avgjørende. Andre periode endte 1-1, og det var Anders Bastiansen som scoret vårt mål. Basse er dermed oppe i 7 mål og 15 assister denne sesongen, som gjør at han er på 3. plass på den interne poenglisten. Men tredje periode var altså av den svært kjedelige slaget, og Lillehammer kunne score hele fire mål uten at vi klarte å svare. Dermed endte det opp med nok et surt nederlag, og det femte tapet på de siste seks kampene.

Med seier i kveld har Lillehammer nå en luke på 10 poeng ned til oss på 5. plass, og vi satser på at gutta slår tilbake i romjulskampene mot Vålerengen 28. og 30. desember.

 

3V5A1552

 

Erik Beier Jensen

Erik Beier Jensen scoret sitt tredje GET-liga mål i kveld.

Kommentarer

kommentarer