10 mar SKUFFENDE FORESTILLING

FURUSET FORUM: Det ble et målfattig oppgjør – fra vår side – i Furuset Forum, da vertene Vålerengen tok i mot våre helter i den fjerde kvartfinalen i årets sluttspill. Baar var ute, mens Fredrik Lystad Jacobsen var tilbake som 13. løper etter skade.

 

FEILPASNING AVGJORDE

Vi måtte ri av en utvisning etter drøye fire minutter, og fikk muligheten i overtall tre minutter senere. Men en feilpasning i offensiv sone gjorde at Ahlholm kunne kontre inn 1-0, og igjen kom vi bakpå i begynnelsen av en kamp i denne kvartfinale-serien. Vi fikk mulighet i to overtallsspill før perioden var over, men greide ikke å overliste Søberg. Skuddstatistikk 7-11 i den første perioden, men ingen god periode av oss.

I andre periode pådrar vi oss åtte utvisningsminutter mot hjemmelagets seks, men det skulle bli en målløs periode hvor vi igjen vant skuddstatistikken 9-15.

Vi kommer til flere store sjanser i løpet av siste periode, men igjen er det mannen med gullhjemen hos vertene, Tobias Lindström, som greier å overliste Nicklas Dahlberg. Fredrik Lystad Jacobsen kom inn og satte fart på angrepet vårt, men greide heller ikke han å få hull på byllen. Og selv om vi prøver med å ta ut Dahlberg med drøye to minutter igjen å spille, så greier vi ikke å overliste Søberg. Vålerengen setter pucken i åpent bur, og fastsetter resultatet til 3-0. Dermed ender det med seier til Vålerengen, som med det utligner til 2-2 i kamper.

Vår bestemann ble Henrik Ødegaard som hadde noen skikkelige taklinger som det luktet svidd av langt oppe på tribunen!

 

SKUFFENDE FORESTILLING

Det ble en skuffende forestilling fra vår side i kveld, og scorer vi ikke mål vinner vi heller ikke kamper. Her er det mye som må rettes på skal vi ha sjansen til endelig å sette Vålerengen på plass i en kvartfinale-serie. Ingen mål på førsterekka på de to siste kampene, og Bastiansen med rekkas eneste scoring så langt i kvartfinalene må vi innrømme er noe under pari. Men vi regner med at dette tar gutta tak i og retter opp allerede på søndag – for da møtes lagene igjen til den 5. kvartfinalen hjemme i Askerhallen! Vi håper mange tar turen søndag klokken 18.00 og støtter våre store helter fra tribuneplass!

 

Kommentarer

kommentarer