13 mar SLO TILBAKE PÅ JORDAL!

Det kunne Nicolay Andresen skrive under på etter at kveldens borteseier var et faktum. Etter å ha vært skadet noen kamper, var backen tilbake for oss – og selv om han måtte gå i garderoben før kampslutt etter litt gruff foran vårt mål, så ble han kåret til vår bestemann i kveld.

DEILIG NÅR DET GÅR VÅR VEI

3V5A1512Godt å være tilbake, Nico?

– Veldig! Og så var det deilig å vinne på Jordal! Vi har spilt en del kamper hvor vi har tapt på tampen av kampene, så det er deilig når det går vår vei i dag, smiler Nico.

Om gruffen på slutten av kampen, sier Nico følgende:

– Han trodde han skulle være tøff, og etter at jeg egentlig var ferdig så begynte han å skulle sloss. Det var ikke noe mer enn det.

Begge fikk 5 minutter pluss video, men etter kampen ble det fastslått at ingen av spillerne må stå over neste match.

Assistenttrener Marius Bjerke var en godt fornøyd mann som mente gutta var mer med i dag sammenlignet med siste kampen i Askerhallen.

– I dag synes jeg gutta svarer litt mer. Vi vet de kommer hardt og spiller fysisk, og det var vi kanskje ikke helt med på sist. I dag synes jeg vi sto mer opp fysisk og forsvarer oss, gjør det bedre i egen sone og frem på isen. Vi greier å få lagt pucken dypt på dem, noe vi ikke var flinke nok til sist. Det gjelder å vende raskere så vi får 3 mot 2, eller 2 mot 1, og det lykkes vi bedre med i dag, sier Marius etter kampslutt.

Vi pådrar oss en del utvisninger i dag med tre 2-minuttere i både første og andre periode. Det er vel noe som dere fokuserte på sist, men likevel pådrar vi oss en del kanskje noe unødvendige utvisninger?

– Ja, det er noe vi ønsker å bli mer disiplinerte på. De er gode i Power Play, så vi må holde oss unna utvisningsboksen fremover.

Nå gjelder det å snu bortebane-fordelen til hjemmebane-fordel?

– Nå skal vi hjem og vinne i Askerhallen, så jeg håper at det kommer mange og støtter oss der også. Det høres jo ut som det er flere her enn hjemme i Askerhallen, smiler Bjerke, og takker alle tilreisende fra Asker for støtten!

– GREI KONTROLL I DAG

3V5A1441En som hadde en travel sisteperiode, var vår eminente burvokter, Nicklas Dahlberg.

Det ble en travel sisteperiode, Nicklas?

– Det er klart det ble litt press mot slutten når vi leder og de må satse alt fremover, men jeg synes vi hadde grei kontroll på dem i dag, sier en fornøyd Dahlberg.

Du hadde en akrobatisk redning – full kontroll på den også?

– Den stusser vel på noen og går vel i stolpen, men jeg vet hvor den er hele tiden. Det kjennes bedre i dag enn det gjorde sist på fredag, så forhåpentligvis er formen på vei oppover.

– Vi visste det ville bli en jevn serie, og dette er bare begynnelsen.

Men vi tar tre strake nå?

– Det er det som er tanken, smiler Nicklas.

Etter at hjemmelaget gikk i føringen allerede etter 2.17 av første periode, i ett av sine mange power play, så svarte Victor Ahlström og rekkekameratene hans umiddelbart. Assistert av Kåsastul og Nordrum styrte Victor pucken i mål. Etter 9.27 fikk vi nok en utvisning, men nå var det Anders Bastiansen og Mikael Dokken som i undertall kjempet pucken i mål! Andre periode ble lenge målløs, men med bare 17 sekunder igjen av perioden kjempet Connor Gaarder inn 1-3 assistert av Marshall Everson. I siste periode tok vertene ut keeper da det gjensto et par minutter, men det var først med 17 sekunder igjen av kampen før de fikk lompet pucken inn over Nicklas. Etter noen nervepirrende minutter kunne endelig gutta strekke hendene i været, og fastslå at vi slo tilbake på Jordal!

3V5A1605

Jubel på Jordal

Foto: Finn Eriksen

1 periode
Vålerenga Ishockey – Fredrik Csisar (power play) (Martin Laumann YlvenMorten Ask) 2:17
Frisk Asker – Victor Ahlström (Torstein NordrumChristian Kåsastul) 2:55
Frisk Asker – Mikael Dokken (short handed) (Anders Bastiansen) 9:41
2 periode
Frisk Asker – Connor Gaarder (power play) (Marshall Everson) 19:43
3 periode
Vålerenga Ishockey – Jonas Oppøyen (extra attacker) (Jørgen KarterudTobias Lindstrom) 19:22

Da er det to dager til det smeller igjen i Askerhallen. Og vi må bare håpe at så mange som mulig tar turen og støtter Askers Store Stolthet!

Kommentarer

kommentarer

Tags: