24 okt SLO TILBAKE I GARASJEN

Kampen mot MS var en kamp som på forhånd ble omtalt som en “have to win”-kamp. For selv om søndagens kamp mot Storhamar nok ikke var en kamp hvor resultatet fortalte hele historien, så ønsket gutta å slå tilbake mot et MS som kjemper om å unngå sisteplassen på tabellen.

 

GODT I GANG

Gutta viste fra start at de ikke aktet å la MS få en enkel oppgave, og kjørte ut i et høyt tempo fra første dropp. Etter snaue åtte minutter kom resultatet, hvor Garreth Thompson presset høyt og fikk satt opp 21MatsFrøshaugMats Frøshaug (bildet) som ikke gjorde noen feil. Med sin 8. scoring for sesongen, og med mål i sin tredje kamp på rad, har Mats virkelig funnet formen. Men rekka med Bastiansen, Geheb og Bonis ønsket ikke å være dårligere, og under to minutter senere satt den andre pucken i nylonen bak MS-keeperen.

Vi holdt oss utenfor utvisningsboksen i første periode, og mens MS måtte logge hele 39 minutter i midtperioden, greide vi kun å utnytte den ene overtallsperioden. Igjen var Geheb nest-sist på pucken og finner Cato Cocozza foran MS-buret, som dermed dobler antall mål for sesongen. Tolker vi reaksjonene på tribunen riktig, så er overtallsspillet noe som vi må jobbe mer med, for også i denne kampen burde vi greid å utnytte denne delen av spillet bedre!

 

MÅTTE POWER PLAY TIL

I løpet av kampen kom MS til 24 avslutninger på mål, og det måtte et Power Play til for å få hull på byllen. Helt i starten av tredje periode reduserer hjemmelaget til 1-3, og skapte vel et ørlite håp hos hjemmefansen. Men selv om vi pådrar oss tre utvisninger i løpet av perioden, blir det med det ene målet. Helt på tampen av kampen får Mikkel Christiansen muligheten til å åpne sin målkonto da vi ble tildelt et straffeslag. Mikkel gjør ingen feil og setter pucken i mål med et rappt håndleddskudd.

17MikkelSChristiansenDermed ender kampen 1-4, og selv om ikke spillet satt helt gjennom hele kampen, må vi si oss fornøyde med at gutta slo tilbake på den måten de gjorde.

Torsdag er det ny bortekamp når turen går til Stavanger og DNB Arena. Oilers ser ut til å ha funnet tilbake formen og tok en sterk borteseier i Furuset Forum, men vi har tro på at våre vil gjøre det vanskelig for oljegutta på torsdag!

 

HUSK AT DU KAN STØTTE KLUBBEN VED Å VÆRE MED PÅ GRATISKAMPEN! Se mer info her

Kommentarer

kommentarer