10 jan SNUBLET IGJEN

Ringerike ser ut til å ha blitt akkurat den irriterende lillebroren som mange mente skulle bli enkel match for vår del, men som i kamp etter kamp har gitt oss kamp til døren – og vel så det. Sånn ble det i kveldens kamp også. For selv om vår egen Marius Carho Hansen, på lån til nettopp Ringerike, ga gjestene ledelsen etter 6.12, så ble nervene nogenlunde roet da vi utlignet  ved Anders Bastiansen etter 13.50. Ytterligere beroliget ble vi da Petter Kristiansen ga oss ledelsen etter 33.50 – men når gutta tar enkle utvisninger gang på gang, så gir de bort sjansen til å vinne mot det desiderte bunnlaget i GET-ligaen.

Petter Kristiansen

Petter Kristiansen

For med 5 mot 4 på isen så scorer Ringerike igjen, og som mot Lillehammer så kom scoringen på styring foran vårt mål. Dermed sto det 2-2 etter 44.55, og gutta slet med å komme ut av egen sone i store deler av kampen. Mot slutten av perioden greier vi å sette press mot Ringerikes mål, og kom til flere kvalifiserte sjanser – men pucken ville ikke i mål. Dermed måtte vi igjen se kampen gå til sudden.

I tre mot tre er det vi som har mest puckinnehav og kommer til flere sjanser, men unge Fayen-Vestavik lar seg ikke overliste. Som i sesongens første kamp gå også denne til straffer – og det samme gjentar seg. Vi scorer kun på én straffe, ved U21-spilleren Markus Solberg, men når Ringerike scorer på tre av sine – hvor to kom ved spillere med fortid i Frisk; Anders Henriksen og Marius Carho Hansen – så må vi igjen gå slukøret ut av egen hall med bare ett fattig poeng.

Skuddstatistikken vinner vi 31-17. Men det var vel også alt…..

 

IMG_3530

 

Kommentarer

kommentarer