3V5A3142

28 Feb SNUDDE TIL SEIER IGJEN!

ASKERHALLEN: Etter bare 28 sekunder tok gjestene fra Lillehammer ledelsen i kveldens viktige oppgjør i kampen om den viktige 4. plassen, men gutta lot seg ikke affisere av det og kjørte på utover i perioden. Etter drøyt halvspilt første periode klarer ikke Lillehammer helt å henge med, og pådrar seg tre kjappe utvisninger. I spill fem mot tre kjemper Anders Bastiansen hardt foran Lillehammer-målet, og liggende vannrett i luften slår han inn utligningen. Vi har både stolpeskudd ved Vinny, og nesten-scoring ved Petter, men lagene går til pause på stillingen 1-1.

Basse utligner til 1-1

Basse utligner til 1-1

 

NOK ET SKØYTEMÅL

I andre periode tok det under minuttet før vi havnet i undertall, men gutta greide greit å ri av det. Så får Endre Medby muligheten på straffeslag, men greier ikke å overliste Lillehammers keeper. Så kommer nok en uheldig sprett for vår del, og via en Frisk-skøyte finner pucken veien forbi Nicklas Dahlberg. Dermed kommer gutta igjen under, og må kjempe i oppoverbakke for å hente inn ledelsen. Det står fortsatt 1-2 da lagene går til pause, etter nok en underholdende periode.

 

Nær scoring i andre periode

Nær scoring i andre periode

 

POWER PLAY MÅL OG SCORING FRA EGEN MÅLLINJE!

I siste periode er det igjen gjestene som pådrar seg utvisninger, og to ganger viser vi hvorfor vi er et av GET-ligaens beste Power Play lag! Først scorer Jonas Berglund, og under tre minutter senere – i nok et Power Play – er det unge Viktor Granholm som setter pucken i mål. Dermed har gutta igjen greid å snu en kamp, og når Lillehammer tar ut keeper med under tre minutter igjen å spille, så prikkskyter kaptein Petter Kristiansen fra egen mållinje og i mål – og dermed leder vi med to mål. Begge lag pådrar seg utvisninger i sluttminuttet, og med 15 sekunder igjen på klokka – med keeper ute – reduserer Lillehammer til 4-3. Nærmere kommer de ikke, og dermed kaprer vi 4. plassen som er viktig med tanke på sluttspillet.

 

– SYNES VI SPILLER EN GOD KAMP

Endre Medby er godt fornøyd med å vinne over gamle lagkamerater, og at vi tar den viktige 4. plassen.

Endre Medby

Endre Medby

“Jeg synes vi spiller en god kamp i dag. Ble en del utvisninger i de to første periodene, men i tredje synes jeg vi er mer på hugget og avgjør kampen til vår fordel.”

Men igjen får vi et drittmål i mot?

“Ja, det er vel den tredje kampen på rad at den går via en skøyte og i mål i noe som kunne blitt en avgjørende situasjon. Men det var godt at det ikke ble det, og at vi greide å snu det. Vi var nok litt mer på hugget i dag enn vi har vært i de siste kampene, for vi visste at det var en viktig kamp.”

Litt ampert på slutten?

“Joda, det var kanskje en litt unødvendig takling – men det var vel litt frustrasjon, og det er sånt som skjer”, sier den sympatiske 23-åringen, som i dag måtte nøye seg med èn assist, mens rekkekameraten Vinny Saponari – som ble kåret til vår bestemann – kunne notere seg for tre assister.

Og at det ble Vålerengen som kvartfinalemotstander har ikke Endre noe i mot.

“Nei, en gang må vi vel greie å slå dem!”

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: