25 nov SOLID SEIER I BAMSEKAMPEN

Etter to strake seire på rad, var det spennende å se om gutta ville klare tre på rad – og 9 poeng i løpet av en uke. Etter en første periode som inneholdt vel mange unødvendige utvisninger for vår del, så kom heldigvis den forløsende scoringen før fem minutter var spilt av andre periode. Målscorer: Viktor Granholm aka Mr TEDDYBEAR 2018! For ettersom det var årets Bamsekamp, får målscoreren beholde tittelen et år, og også gleden av å se bamsene hagle inn på isen! Selv takker Viktor rekkekamerat Kyle Bonis for assisten, og synes det var moro med seier i Bamsekampen.

_MG_4563v1

 

– Alltid deilig med seier, og kult at vi gjør det på den måten i Bamsekampen. Det tok litt tid, men det kom til slutt, smiler Viktor etter at 3-0 seieren var et faktum.

Si litt om målet.
– Det var “Bones” som jobbet frem pucken hele veien, og jeg ligger bak der og lusker. Han finner meg med et fint pass, og jeg ser keeperen ligger nede – så da var det bare å vippe den opp. Ble spilt ganske bra på blankt av “Bones”.

Tenkte du på at du ble “Mr TEDDYBEAR” og får bildet på veggen sammen med tidligere vinnere?

– Nei, tenkte ikke på det før bamsene begynte å hagle inn på isen. Det er mange bra spillere som henger på veggen der oppe, så det er fint selskap å komme i, sier en stolt Granholm.

Andreassist på scoringen var det Sean McMonagle som sto for. Og han skulle vi få se mer til senere i kampen.

 

_MG_4511v1

 

3V5A0309v1

BACKENE TRO TIL MED SCORINGER

I de to siste kampene har det vært jevn fordeling mellom rekkene når det gjelder målscorere, og etter at Viktor hadde fått æren av å sette det første målet, var det to backer som tro til og lurte inn to til. Under tre minutter etter at Granholm hadde gitt oss ledelsen, var det Nicolay Andresen som – lekkert assistert av Anders Bastiansen – kunne sette inn kampens andre, og hans andre mål for sesongen. Etter en første periode hvor vi vant skuddstatistikken med solide 10-3, ble det “bare” 11-9 i andre periode. Men så lenge det er vi som scorer målene, bryr vi oss mindre om den statistikken. 7.48 ut i siste periode er det nevnte McMonagle som fastsetter sluttresultatet til 3-0, og hovedpersonen selv innrømmer at det var et mål av det litt heldige slaget.

– Vi har vel ikke vært så heldige tidligere i sesongen med at pucken har sprettet vår vei, men det er vel noe alle lag kanskje sier, smiler Sean.
– Ikke det at vi har hatt så mange uheldige mål mot oss, men vi har heller ikke hatt så mange med oss.

– Jeg følte meg litt “bad” – Basse gjorde et bra forarbeid, og jeg prøvde å skyte – men traff ikke skikkelig. Så jeg innrømmer at målet mitt i dag var av det heldige slaget, humrer McMonagle.

– I won´t lie…

– Det er bra at det er flere spillere som får bidra. Forrige kampen var det flere av de som jobber hardt i hver kamp som scoret, og samme i dag når Nico scorer. Han jobber ræ** av seg hver eneste kamp, og selv om det er en laginnsats så er det godt å se at spillere som han scorer.

Da kan det også legges til at Anders Bastiansen fikk muligheten til å score på straffe, men greide ikke å overliste MS-keeperen, Kristopher Joyce, som også ble kåret til MS-lagets bestemann.

 

3V5A0347v1

 

STAVANGER TORSDAG

Sean McMonagle husker godt hvordan begynnelsen på kampen var forrige gang vi besøkte DNB Arena, og håper at historien ikke gjentar seg førstkommende torsdag.

– De ledet vel 5-0 etter første periode, og selv om vi skal ha kreditt for å ha gjort det til en kamp etter hvert, så tror jeg kanskje at litt av årsaken var at de tok foten fra gassen. Nå synes jeg at vi spiller bedre defensivt, og tror at vi skal gi dem en bra kamp.

7SeanMcMonagleVi tok litt vel mange utvisninger i dag, og det er vel noe vi må unngå mot et lag som Stavanger?

– Joda, men det er hockey. Det skjer hele tiden, men jeg synes vi har blitt bedre ettersom sesongen har gått. Som mot Storhamar og Våleranga, som begge er lag som har mye puckinnehav, så må vi fokusere på å holde dem utenfor. Det er ingen av lagene i ligaen som man skal ta for gitt, som for eksempel Ringerike som slo oss i åpningskampen, så det gjelder å spille vårt spill og ikke ta noe for gitt på forhånd.

Nå ble det ni av ni poeng denne uken, og det må vel laget være fornøyde med?

– Absolutt. Vi er fornøyde med å ta alle poengene, for som sagt er det ingen lag som man skal ta lett på. Men i dag synes jeg vi vant fortjent fra start til slutt, avslutter Sean McMonagle som altså scoret 3-0 målet etter assist fra Anders Bastiansen og Kyle Bonis.

Vi takker alle 1256 tilskuerne for fremmøte i dag, og til alle som kjøpte bamser for å støtte Bamsefondet! Det er heller ikke for sent å gi din støtte til Bamsefondet – det er bare å VIPPSE penger til #544669!

 

LES OGSÅ: 300 KAMPER FOR NICKLAS DAHLBERG

 

3V5A0416v1

Kommentarer

kommentarer