23 jun SØLVPARTNER PELICAN ROUGE FORLENGER

I garderoben og på VIP´en står det som mange vil kalle en livredder, eller hvert fall noe som redder morgenkvisten, formiddagen, ettermiddagen og, for mange, kvelden. Nemlig kaffemaskiner. Kaffemaskiner som lager den deiligste sorte kaffen, en myk kakao, en deilig latte eller en velsmakende cappuccino. Du ser logoen deres på koppene, som under sesongen bæres av mange, som holder hendene varme og som varmer hjertet med rykende fersk kaffe. Vi er veldig glade for å melde at leverandøren Pelican Rouge, en av våre Sølvsponsorer, er med oss videre inn i sesongen 2016/17!

 

Vi møter Rune Kristoffersen og Trond Morten Vikestad på Pelican Rouge´s flotte lokaler i Oslo. Det tar ikke langt tid før vi blir bydd på en kaffeopplevelse som danser på tungen. Her har vi gjort noe riktig, vi har definitivt Norges beste kaffe i vår sponsorpool!

 

Dere leverer som kjent ulike maskiner, og et utvalg av både kaffe og andre varme drikker. Hvorfor idrett? Og hvorfor Frisk Asker?

 

”Vi har jo veldig god erfaring med å jobbe i sponsorpooler, ognår jeg møtte Fredrick, Frisk Askers markedssjef, så følte jeg at det var helt riktig å signere med Frisk Asker. Det virketveldig spennende og måten de jobbet på fanget oss. Hørt mye positivt om Frisk Asker sin sponsorpool. Vi ønsker å bli forbundet med noe sporty og sunt, det er jo idrett. Ikke minst er på en måte å markedsføre oss på! Den beste måten er å være med i nettverk og bygge nettverk og knytte relasjoner. Det er ingen hemmelighet at de fleste er ute etter business, også vi. Men vi har brukt poolen begge veier. Sjekker alltid poolen før vi skal handle noe, og vi har brukt opptil flere i nettverket. Nettverket er viktig for oss, begge veier.”

 

Hvem leverer dere til?

 

”Hovedsakelig til bedrifter, office coffee som vi kaller det, men leverer også noe restauranter. Vi har lyst til å bli bedre på det vi allerede er gode på. Men vi utelukker ingenting eller noen bedrifter. Vi kan levere til de fleste, men har fokus på office coffee.”

 

Hvorfor har dere valgt å forlenge avtalen med Frisk?

 

”Rett og slett fordi vi synes at det året vi har vært med, har vært veldig bra. Vi ser at det er entusiasme i poolen. Det er mye hyggelig mennesker. Vi har vært med på mye av aktivitetene. Opplever at Frisk har vokst seg til det bedre, på veldig kort tid. Den siste turen var kjempe bra. Har blitt kjent med masse mennesker.”

 

Skreddersydd kaffe

 

PelicanRouge2Hva ønsker dere at Frisk sine supportere og samarbeidspartnere skal få ut av deres samarbeid med Frisk?

 

”Få et produkt på jobben som de er fornøyd med, som de kan prate om og tipse andre om. Vi har et eget kaffebrenneri, pluss at vi har satt i gang egen utvikling av kaffen for å kunne tilfredsstille flere ganer. Vi er alltid på utkikk etter å forbedre oss, både ved hjelp av oss selv og andre. Vi kan skreddersy den smaken kunden vil ha. Vi ønsker og tilby kunden den beste kaffen, tilpasset deres ønsker og behov.”

 

Hva betyr Frisk og Frisk sine samarbeidspartnere for PelicanRouge?

 

”Det er et sterkt nettverk, med massevis av folk vi kan bli kjent med. Hvor vi kan gjøre business og ha det morsomt på samme tid. Bedrifter vi kan handle av!”

 

Hvordan blir dere synlig i Askerhallen fremover?

 

”Vi kommer til å bli enda mer synlig enn tidligere. Det vil komme flere maskiner opp og frem i hallen. Tilgangen på kaffe blir enda enklere og bedre. Nå står det kaffemaskiner i  garderoben og VIP´en, men fra kommende sesong vil det også stå maskiner oppe i hallen og i kioskene. Samt at vi også går inn med draktreklame, som i fjor.”

 

Hvis du skal beskrive Pelican Rouge med noen ord, hva ville du sagt?

 

”Det som er viktig for oss, som vi er bra på, er kvalitet og service. At kundene våre skal få en kaffeopplevelse! Når vi er ute og selger, selger vi ikke kaffemaskiner, men kaffeopplevelser.”

 

 

Kaffen er det ingenting å utsette på, akkurat slik som samarbeidet vårt med Pelican Rouge. Så neste gang din bedrift trenger en kaffemaskin, neste gang du vil kunne ta deg en varm kopp med noe godt, sørg for at det er Pelican Rouge som fyller koppen. La deres kaffe glede deg, akkurat som den gleder oss. For som vi kaffeelskere vet, en kaffekopp varmer ikke bare kroppen, men den gleder både hjerte og sinn.

Kommentarer

kommentarer