IMG_2218

22 Jun GOD SOMMER FRA KLUBBENS NETTVERK

Etter fire år utenfor nettverket var det ekstra hyggelig for klubben å kunne ønske Regionens Møteplass nr.1 hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Vettre. Hotellsjef Lene Edvardsen og hennes kollega Miriam Alexandersen Bråthen hadde i anledning sommeren invitert nettverket til en deilig sommerlunsj, og mange fra klubbens partnere hadde møtt opp for å ønske hverandre god sommer, og for å foreta en siste mingling før ferien. 

20180620_122827

«Frisk Asker er en klubb som skal legge til rette for gode møteplasser for alle, også for våre partnere. Det er derfor ekstra hyggelig at våre partnere deltar aktivt og benytter seg av de møteplassene som vi inviterer til», uttaler styreleder Øystein Hærem. «Slike møteplasser skaper grobunn for økt forretning, og sammen med næringslivet skal vi vokse som klubb», avslutter styrelederen.

20180620_122747

Klubbens ledelse ved Daglig Leder Ole Gerhard Haug redegjorde for siste status rundt terminoppsett og nye spillere inn, og marked ved Fredrick Bråten Haugland og Mette Sørensen redegjorde for siste status rundt arena og klubbens nye billettsystem.

Klubbens nettverk vil benytte anledningen til å ønske alle i og rundt Frisk Asker en god sommer!

20180620_122735

Kommentarer

kommentarer