17 jun SOMMERLUNSJ FOR VÅRE SPONSORER

Torsdag var det duket for den tradisjonelle sommerlunsjen hos Virender Gill og gjengen hans på Big Horn Asker. Det ble det servert god mat i flotte omgivelser, og praten gikk lett blant de fremmøtte sponsorene.

Frisk Asker er en organisasjon som kan drives på grunn av mange faktorer, som frivillige, et godt styre, de ansatte og ikke minst gjennom bidrag fra våre sponsorer. Klubben er svært takknemlige for at så mange fra nettverket deltar aktivt på våre arrangement, noe som alltid skaper en god ramme rundt sponsorarbeidet. Vi setter pris på sponsorenes innspill, og ikke minst deres støtte for at vi kan drive med den idretten vi er så glad i.

Vi spurte Øystein Hærem, styreleder i Frisk Asker, om hva sponsorene betyr for klubben:

27632549981_64d524910a_z

Christina Fernandes fikk blomster som takk for innsatsen av Øystein Hærem

”De betyr veldig mye! En ting er jo at det er viktig økonomisk, en annen ting er at det er viktig som en ramme. Alle de aktiviteter de deltar i, og den kompetansen som de besitter, er viktig bidragsytere inn i våre arrangementer og er en fordel når vi nå skal utvikle oss som klubb. Vi drar virkelig nytte av kompetansen som de sitter på. Det å ha tett kontakt og lytte til sponsorene er viktig for oss.”

Sommerlunsjen er et godt eksempel på hvordan dette nettverket har utviklet seg, mye snakking, både business og privat. Relasjoner er svært viktig for at nettverket skal forbli stabilt og for at sponsorene skal kunne dra nytte av hverandre. Vi er derfor glade for å se at stadig flere sponsorer handler av hverandre og ikke minst bruker hverandre på det de er best på. Det er viktig for oss å gi tilbake til sponsorene, som gir så mye til Frisk Asker.

 

27632552431_512dc002e9_k

Ikke tvil om hvilket lag som er favorittlaget!

Jan Johansen i Festus sitter i sponsorrådet, og etter mange år som aktiv deltager i Frisk Asker sitt nettverk er han den rette mannen å spørre; Hva betyr disse møtene for sponsorene, Jan?

”Det er alfa og omega – det er her man gjør business. Det er kjempe viktig å ha sånne type settinger som det her. Uformelt og man kan skravle litt her og der. I og med at det fungerer så bra, er det godt oppmøte også!”

Sommerlunsjen var vellykket, som vi håper og tror alle våre aktiviteter har vært dette året. Latter, brede smil og ikke minst godt samarbeid har ført både Frisk Asker og sponsorene fremover. Vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer, nye samarbeid og en ny sesong etter sommeren. Sammen er vi sterke, og med over 70 fantastiske sponsorer i ryggen gleder vi oss stort til å se hvor sesongen 2016/2017 tar oss.

Sune Bergman sitt sitat gjelder både for laget og organisasjonen ” Vårt mål er og bli litt bedre for hvert år”.

Kommentarer

kommentarer