10 sep SPAREBANK1 ØSTLANDET FORNYER KONTRAKTEN

SpareBank 1 Østlandet og EiendomsMegler 1 har siden 2010 vært en av våre aller viktigste bidragsytere for å skape vekst i klubben, og det er derfor gledelig å kunne offentligjøre at de begge er med oss videre!

Sofapatrioten Frisk Asker mobilbanner (002)

Sofapatrioten – etterhvert et velkjent fenomen i Askerhallen.

Gjennom sitt sterke engasjement har SpareBank 1 Østlandet vært med på å bygge klubben til å bli et av Norges beste nettverk på idrettssiden, hvor målet har vært å skape vekst og utvikling!

– Nå skal vi styrke samarbeidet ytterligere, og gå inn mot ny arena med sterkere kraft enn noensinne, sier en fornøyd Markedssjef i Frisk Asker Hockey.

Tommy Stenersen, Key Account Manager i SpareBank 1 Østlandet, har jobbet i klubbens nettverk lenge. Som medlem av klubbens sponsorråd, er han sterkt delaktig i utviklingen de siste årene.

– Vi skal være den fortrukne banken for alle i regionen, og nettopp derfor fortsetter vi samarbeidet med Frisk Asker. Askerhallen som arena er spennende, og den reisen klubben har mot ny arena er noe vi ser på som attraktiv, sier Tommy Stenersen til friskasker.no.

 

Sparebank 1 blå

 

Store forventninger til kommende sesong

– Vi gleder oss veldig, sier Roald Stene, Sponsorsjef i SpareBank 1 Østlandet. Vi håper at Frisk Asker skal gå hele veien både i serien og i kampen om bøtta.

GratisBuss

SpareBank 1 Østlandet satte også opp gratis buss til Hamar i sluttspillet forrige sesong.

Relasjonsbygging er en viktig del av sponsoratet, og det er her banken ser de store mulighetene for å skape forretning ut av sin investering i sponsoratet.

– Først og fremst har vi lyst å gi ros til Fredrick Bråten Haugland og resten av Frisk Asker, for den jobben som er gjort for å heve bevissthet rundt relasjonsbygging de siste årene, sier Roald.

– Sammen med alle samarbeidspartnerne er dette et nettverk å være stolt av, og vi ser at stadig flere slutter seg til sponsorpoolen. De gleder vi oss til å bli kjent med, og samarbeide tett med. Nettverksmøter og ulike arrangementer er vesentlig for å skape nye relasjoner og nye samarbeidspartnere, sier Roald.

– Dette bidrar i tillegg til at merkevaren Frisk Asker styrker sin posisjon som et yndet sponsorobjekt. Det er positivt for sponsorer og ikke minst positivt for klubben.

 

Vi håper at Frisk Asker skal gå hele veien både i serien og i kampen om bøtta – Roald Stene, Sponsorsjef i SpareBank 1 Østlandet

 

Mange spennende tjenester og tilbud på bank og eiendomsmegling
SpareBank 1 Østlandet og EiendomsMegler 1 tilbyr en rekke skreddersydde produkter og tjenester til konkurransedyktige betingelser.

– Vi ønsker at alle våre kunder skal være trygge på at den kvaliteten og servicen vi tilbyr er den beste, sier Tommy. Nærhet til kunde, personlig rådgivning og et ønske om å gjøre din hverdag innen bank, forsikring og eiendomsmegling bedre og tryggere, står du alltid i fokus.

I tillegg har sparebankens betalingsapp, Vipps, blitt en kjempesuksess i hallen. Vipps kan brukes i alle kiosker og gjør handelen mer effektivt ved at du slipper kortkø, eller å huske kontanter.

 

Eiendomsmegler1

 

Godt samarbeid sikrer en god fremtid
Klubben er stolt av å ha så mange engasjerte og dyktige samarbeidspartnere. De betyr enormt mye for klubbens nåtid og fremtid.

– Vi går inn i en sesong med høye forventninger til et Frisk-lag som har som har satset lokalt og hardt, sier Fredrick, og etter fjorårets sterke avslutning i serien er det bare å krysse fingrene, møte opp på kamp og hjelpe gutta på vei mot nye høyder!

 

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 har fine kontorer sentralt i Asker sentrum.

SpareBank 1 Østlandet og EiendomsMegler 1 har fine kontorer sentralt i Asker sentrum.

Kommentarer

kommentarer