15 nov SPILTE JEVNT MOT SERIELEDEREN

Serieleder Storhamar var storfavoritter til å ta seieren i kveldens kamp i Askerhallen, men gutta våre ønsket å vise at de to kjempetapene tidligere i sesongen ikke var representativt for hva laget kan. De første 5-10 minuttene var imidlertid en pine å se på for de få som hadde tatt turen til hallen, for da kjørte Storhamar over oss. Men Dahlberg og forsvaret greide å ri av stormen, og etter hvert kommer vi oss til farlige sjanser ved både Bonis og Thompson. Det skulle gå nesten hele perioden før første målet kom, og litt mot spillets gang var det en spiller i oransje som satte pucken i mål.

Anders Bastiansen vinner droppen, og Viktor Granholm finner Christian Kåsastul på blå som banker pucken i Storhamar-målet!

I andre periode er det en mer jevn kamp vi får se. Frøshaug kommer til en kjempesjanse, og i et påfølgende Power Play setter han den knallhardt i krysset – og dermed 2-0! Bovim får en kjempesjanse like etter, men Østlund redder.

 

DAHLBERG MÅTTE GÅ AV

7.22 ut i perioden kommer det imidlertid dårlig nytt for oss, for Dahlberg må dessverre kaste inn håndkle og gå av isen på grunn av sykdom. Furseth kommer inn og blir satt på prøve umiddelbart. Han redder de første sjansene, men like før halvspilt periode reduserer Storhamar til 2-1.

I spill fire mot fire kommer Storhamar til en kjempesjanse, men Furseth redder mesterlig. Drøye to minutter ut i tredje periode må han imidlertid kapitulere på et langskudd fra blå som han vel hadde en sjanse til å ta. 2-2 holder seg ut tredje periode, og dermed går kampen til sudden – som ender målløst – og kampen må avgjøres på straffer.

Der scorer Storhamar to ganger, mens våre gutter ikke greier å overliste Østlund. Dermed ett poeng til oss, og to til Storhamar, i en etter hvert underholdende kamp hvor tilskuerantallet på snaut 1200 må sies å være noe skuffende. Tirsdag spiller gutta bortekamp, og neste torsdag er det igjen klart for hjemmekamp i Askerhallen hvor Ringerike kommer på besøk. Vi håper at flere da vil finne veien til Askerhallen for å støtte gutta!

 

Kveldens kamp ble tross alt et skritt i riktig retning for vår del, og nå kan klatringen begynne!

Kommentarer

kommentarer

Tags: