09 jun SPONSORNYTT

Markedsavdelingen har travle dager med fornyelser av våre sponsoravtaler, og etter at gutta tok sølv i NM er det mange som ønsker å være med reisen til toppen. I tillegg har nettverket vårt fått ry på seg som et av de største – og beste – i landet, og det er plass til enda flere!  Følgende partnere har fornyet sine avtaler:

BRONSEPARTNERE:

Snap Drive

Snap Drive Asker

Snap Drive AS er en egeneid verkstedskjede med 20 verksteder lokalisert i de største byene i Norge. Snap Drive AS eier sine verksteder og har derfor samme kvalitet, rutiner, systemer og prosesser uavhengig av hvilket verksted du benytter. Vi utfører service i henhold til fabrikkspesifikasjoner og benytter OE-deler som tilfredsstiller bilens garantier. Snap Drive gir 3 års garanti på deler og arbeide. Snap Drive er derfor et trygt verkstedvalg.

 

bighornBig Horn Asker

Big Horn Steak House restaurant i Asker holder til i topp moderne lokaler i det nye Kulturhuset i Asker sentrum. Interiøret er åpent med panoramavinduer med utsikt mot torget og peis for lun atmosfære. Dette hyggelige spisestedet passer perfekt til julebord, bursdagsfeiringer, forretningsmiddager eller middag med familie og venner. Du kan også nyte en aperitiff før måltidet i restaurantens bar. Stor uteservering på terrassen om sommeren med kveldssol med plass til 50 personer.

Bighorn2017-2

Big Horn har egen “Frisk Asker-vegg” i restauranten!

 

FGFranzefoss

Franzefoss Gjenvinning kan hjelpe deg med alt innenfor Farlig avfall, Containerutleie, Avfallssekk, Industri- og næringsavfall, Byggavfall, Jern og metall, Suge- og spyletjenester, Offshore og rederi, Anlegg, Avfallstyper, og Sorteringsguider!

Franzefoss2017

 

vitari-logo_3x-transVitari

Vitari hjelper norske bedrifter til å bli mer effektive!

Vitari ble etablert av de ansatte våren 2002. Med pågangsmot og dugnadsånd ble dette starten på et selskap som i løpet av få år markerte seg som en viktig samarbeidspartner for kunder og leverandører.

 

HGMediaHG Media

HG Media er et komplett grafisk hus og trykkeri, med alle tjenester under samme tak. Vi har dyktige medarbeidere som kan hjelpe til med alt innen design, trykk, ferdiggjøring og distribusjon.

 

BDO_logo_300dpi

BDO

BDO er ledende innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester basert på kundens behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser.

 

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: