12 jun SPONSORNYTT

Vår Markeds-avdeling fortsetter arbeidet med å fornye avtalene med våre samarbeidspartnere, og vi har denne gangen gleden av å bekrefte at følgende Nettverkspartnere, Støttespillere og Forretningspartnere har fornyet sine avtaler:

 

NETTVERKSPARTNERE:

Premium Forsikring AS

Premium Forsikring – Premium Forsikring AS er et forsikringsagentur med kontorer i Sandvika i Bærum som er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder. Vi er til for deg som setter pris på personlig betjening og en varig oppfølging i valget av forsikringsleverandør. Vår kompetanse, lokalkunnskap og tilstedeværelse vil gi deg trygghet for best mulig totaløkonomisk forsikringsløsning over tid. Premium Forsikring AS er en agent og formidler forsikringer i samarbeid med Codan Forsikring. Codan Forsikring er vår forsikringsgiver og eies av det britiske forsikringskonsernet RSA Group – et av verdens største forsikringsselskap.

 

PremiumForsikring2017

 

UnivernUnivern Senter Asker – Etter å ha vært en Støttespiller tidligere, har nå Univern Senter “rykket opp” til Nettverkspartner fra denne sesongen! Univern Senter Asker er en totalleverandør på arbeidsklær og verneutstyr i Røyken, Hurum, Asker og Bærum. Vi er spesialister innen personlig verneutstyr, arbeidsklær og profilklær. Besøk vår butikk i Nye Vakåsvei 8 på Hvalstad eller be om besøk av en av våre salgskonsulenter.

 

 

Slemmestad Brygge

Slemmestad Brygge – Selskapet Slemmestad Brygge as ble stiftet i 2000. I dag er Røyken kommune sterkt inne på eiersiden. Vi brenner for fremtidsrettet stedsutvikling. Stedsutvikling er ikke noe som bare skjer. Stedsutvikling krever vyer og visjoner – og ikke minst lyst, evne og vilje til å omsette dem i virkeligheten. Det har vi! Vår hovedvirksomhet er forvaltning og utvikling av eiendom på Vaterland i Slemmestad. Vi så tidlig potensialet i det forfalne industriområdet, og etter noen års innsats er området i dag attraktivt og pulserende.

 

forboForbo Flooring – Forbo er en ledende produsent av gulvbelegg, bygglim samt driv- og transportbåndsystemer. Du er alltid velkommen til å kontakte oss! Forbo Flooring AS – salg av Forbo-konsernets produkter til butikker og prosjektkunder.

 

 

Wright Trafikkskole

Wright Trafikkskole – Wright trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 32 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Vi vokser stadig og tilbyr et trygt og kompetanserikt alternativ i et forholdsvist uoversiktelig marked.

 

 

Wright2017

 

STØTTESPILLERE:

NordengenNordengen Byggagenturer – Vi er en liten familiebedrift som har spesialisert oss på spesialprodukter innen festeteknikk. Vi har vært over 30 år i bransjen. Hvis dere har problemer i forhold til innfesting, ta gjerne kontakt. Vi har høyst sannsynlig løsningen.

Nordengen2017

 

ABT

Asker og Bærum Traktortjenester –  Selskapet har pr. i dag 4 faste ansatte samt en del underleverandører. Vi har kontor og lager i Stokkerveien 100 (Stokker Gård i Asker), samt lager i gruvene til Franzefoss i Sandvika. Arbeidet vi utfører omhandler entreprenørtjenester, anleggsgartner og vaktmestertjenester.

ABT2017

 

Hellman_logoGullsmed Hellman – Våre butikker er i dag sentralt plassert i Strøket i Asker og Gågaten i Sandvika. Vi er tilsluttet Norwegian Diamond Group, har høyt fokus på nye trender og fører bransjens mest kjente og populære merker. Dette kombinert med stort vareutvalg, høy faglig kompetanse (gullsmeder og gemologer), bør gjøre at vi er et førstevalg.

 

 

GullsmedHellman2017

 

FORRETNINGSPARTNERE

AcerAcer – Acer er et av verdens ledende ICT selskaper, og har kontorer i over 160 land.

Kommentarer

kommentarer

Tags: