29 mar SPONSORNYTT

Nå som vi har et par dager uten kamper, passer det fint å komme med en oppdatering fra vår Markedsavdeling som på ingen måte har ligget på latsiden! Det har blitt signert en rekke nye partnere, og oversikten over alle våre partnere finnes på siden “PARTNERE“.

 

Nye sponsorer fra sist vi oppdaterte, er som følger:

Pizzastua

pizza_stua_logoUnder SMAK 2017 ble Pizzastuas daglige leder, Bodil Hasselknippe, Norgesmester i Amerikansk Pizza, og i 2015 ble Pizzastua stemt frem til Årets Servicebedrift. Fra den ble etablert i 1983, som første pizzarestaurant i Asker sentrum, har det familiedrevne restauranten vært stolt av å kunne servere bygdas beste pizza. De har også take-away og utkjøring. Pizza Stua er ny Nettverkspartner.

 

Adek

adekAdek as design og expo ble etablert i 1983 og har etter hvert utviklet spesialkompetanse innen sisteleddsmarkedsføring. Som utstillingsdesignere formgir, designer, tilrettelegger og presenterer de varer eller idéer på en kreativ måte. Adek holder til i Asker sentrum og er en blid gjeng med bred kompetanse innen eksponering og styling, grafisk design, print, skilt, folie og bildekor. De både designer, produserer og monterer. Adek er ny Nettverkspartner.

 

Brunata

BrunataCMYK_high_resBrunatas røtter kan spores tilbake til de banebrytende dager i begynnelsen av 1900 tallet, da en dansk ingeniør oppfant en termo-elektriske varmemåler for radiatorer. Innovasjon har vært et sentralt tema helt siden da, forskning og utvikling fortsetter å være sentrale funksjoner i selskapet, og med nesten et århundre med erfaring, tilbyr Brunata produkter og tjenester av unik kvalitet som overholder kravene i dagens verden. Brunata leverer både utstyr og kompetanse når en bolig eller bygning vil kontrollere energiforbruket. Brunata er ny Nettverkspartner.

 

Arba Inkludering

Arba-Inkludering-Stående-65x45-RGBArba Inkludering as er en arbeidsmarkedsbedrift der hovedformålet er å skape grunnlag for personlig og yrkesmessig utvikling med basis i vårt lokale næringsliv. Arba har egen produksjon innen flere fagområder, som også skal være en arena for arbeidstrening og faglig kvalifisering. Arba Inkludering er en godkjent tiltaksarrangør for NAV, som de har et nært samarbeid med. En del av jobben er å ha god oversikt over arbeidsmarkedet, utdanningsmuligheter og sammen med deltakerne og NAV legge opp en best mulig karriereplan for den enkelte. Arba Inkludering er ny Nettverkspartner.

 

Red Group Travel Solutions

RedGroupFirmaet har fokus på sportsrelaterte reiser til utlandet og event- og firmaarrangementer i Norge.

I samarbeid med håndplukkede leverandører vil de kunne tilby en mengde produkter av høy kvalitet, og har ferdigpakkede turer i noen kategorier, mens andre steder kommer de frem til en løsning i samarbeid med deg. Hos Red Group Travel Solutions får du det som du vil!

Red Group Travel Solutions er ny Bronsepartner.

 

Restaurant Naust

naustRestauranten holder til i Leangbukta 52 på bryggen i Asker Marina på Vettre. Deres kjøkken har komponert en meny med de fineste råvarer anrettet i tråd med skandinaviske mattradisjoner. På Naust gjør de sitt ytterste for at gjesten skal få en hyggelig opplevelse! Restaurant Naust er en ny Nettverkspartner.

 

Tom Wilhelmsen AS

TW_logoSelskapet er et transport selskap som ønsker å være en sentral samarbeidspartner for sine kunder fra prosjektet ligger i planleggingsfasen til ferdigstilt prosjekt. De har 35 egne vogntog, noe som gjør dem til en fleksibel samarbeidspartner med meget god kapasitet. Tom Wilhelmsen AS er en Frisk Asker Støttespiller.

 

 

 

Kluge Advokatfirma

PrintKluge er et fullservice forretningsadvokatfirma etablert i Stavanger i 1923. De er en foretrukket rådgiver og diskusjonspartner for mange av de mest sentrale aktørene i norsk næringsliv, og har et solid internasjonalt nettverk. Selskapet har spisskompetanse og lang erfaring med å bistå bedrifter i oppstartsfasen. Kluges forretningsmodell og filosofi er bygget opp rundt å sette klientene og deres utfordringer i sentrum. Kluge Advokatfirma er ny Bronsepartner.

 

BaseCamp Reklamebyrå

Basecamp_CreativeSelskapet ble etablert i 2000, og holder til på Rud. De tilbyr alt innen reklame. BaseCamp Reklamebyrå er ny Bronsepartner.

 

Og her er bilder av flere av våre nye partnere:

 

Adek

Adek

 

TomWilhelmsen

Tom Wilhelmsen

 

RedGroupTravel

Red Group Travel

 

Brunata

Brunata

 

Arba_Inkludering

Arba Inkludering

 

Kluge

Kluge

 

Vi ønsker alle velkommen i klubben!

Kommentarer

kommentarer