15 aug STORSEIER MOT RINGERIKE PANTHERS

I en godt over gjennomsnittet kald ishall på Hønefoss, ble det utklassingssifre mot Ringerike Panthers i kveld. Sune hadde valgt å kjøre på to rekker av gangen, og hvit og gul startet kampen for oss. Akkurat det var nok en fordel for disse to rekkene, for da kampen var halvspilt var det to kalde rekker – såkalt rød og grønn – som skulle spille mot et Ringerike-lag som da hadde kommet godt i gang.

– Jeg var i hvert fall fornøyd med å skulle starte kampen, sa en av kveldens målscorere, Marius Carho Hansen, etter at hans økt var ferdig.

– Det er så kaldt i denne hallen at det nok ikke er noe særlig å komme inn etter 30 minutter for de andre, sier Marius, som fikk vist frem farten sin i kveldens oppgjør, og at han ikke har sluntret unna sommertreningen!

 

SYV MÅLSCORERE

3V5A8035

Petter Ellefsen noterte seg for scoring mot laget som han skal spille for når sesongen starter.

I tillegg til Marius ble det ytterligere seks forskjellige Frisk-spillere som scoret i kampen som til slutt endte med 7-1 seier for våre helter. I mål debuterte Ole Morten Furseth, og 25-åringen måtte altså se kun en puck bak seg som kom i ett av Ringerikes Power Play. En absolutt godkjent debut av ny-signeringen, og han får også skryt av Nicolay Andresen, som sier dette om kveldens gjennomkjøring i Schjongshallen.

– Jeg synes det var helt greit. Litt spesielt å spille på bare to rekker, men også litt gøy å komme på i annet hvert bytt. Det er kaldt i denne hallen så greit å få spille mye.

Det ble mange mål i kveld, men hvordan synes du det fungerte i forsvaret?

– Synes vi jobber bra sammen med Furset, og han er rolig og “lugn” som keeper. Han gjør en bra kamp i dag, sier Nico etter kampen.

 

“SKAL VI DANSE”

En som ikke fikk så mye spilletid i kveld, var U20-landslagsuttatte Max Krogdahl. Etter å ha blitt bydd opp til dans av Ringerikes Hopen, viste Max at han på ingen måte akter å legge seg, og selv om han var overrasket over at det ble såpass hett i en treningskamp, måtte unge Krogdahl si seg fornøyd med å ha gått “seirende ut” av kveldens “Skal vi danse”. Men det betydde at det ble en tidlig dusj for Hopen og Krogdahl, noe som igjen gjorde at Kaptein P måtte trekke ned på backplass, og Bråthen fikk sine minutter i A-lags drakten. De tok unggutten godt vare på, og fikk notert seg for en assist da Cato Cocozza fastsatte resultatet til 1-7.

3V5A8079

Max Krogdahl lot seg by opp til dans

Kveldens målscorere var:

0-1 Nick Pageau (Magnus Geheb)

0-2 Magnus Geheb

0-3 Endre Medby (Pageau og Geheb)

0-4 Henrik Ødegaard

0-5 Petter Ellefsen (Carho Hansen og Ødegaard)

0-6 Marius Carho Hansen (Ødegaard)

1-6 Hanson (Kristensen)

1-7 Cato Cocozza (Bråthen og Nilsson)

 

Allerede torsdag er det duket for nok en treningskamp, og da er det Lørenskog som kommer på besøk til sesongens første treningskamp hjemme i Askerhallen. Kampstart er 18.30, og billetter kan kjøpes her.

 

Kommentarer

kommentarer