03 des SUPPORTERFAVORITTEN ENDELIG KLAR

Etter mange spekulasjoner og rykter kan vi endelig bekrefte det alle har ventet på:

Vinny Saponari er tilbake i Frisk Asker!

Tekst og foto: Finn Eriksen

Grunnen til at det har tatt tid, er fordi det har vært mange som har hatt lyst til å knytte Vinny til seg og ikke minst forhandlinger med klubben han kommer fra, Sparta Praha. I går kom omsider kontrakten tilbake i underskrevet stand i mailboksen til Sportskomiteen, og Saponari er dermed klar for retur til Frisk Asker ut inneværende sesong.

 

FANTASTISK NYHET

– Dette er en fantastisk nyhet for alle som er glade i Frisk Asker! – sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen.

– Jeg og flere av spillerne har hatt løpende kontakt med Vinny helt siden han reiste til Praha, så at han nå velger å returnere er vi alle veldig glade for! Vi vet det har vært konkurranse fra et par andre norske lag, så vi er veldig tilfreds med at valget falt på oss til slutt.

– I Vinny vet vi hva vi får, både som person og spiller. Han kommer til å gli rett inn i laget og forsterke det offensive spillet enda mer. Forrige sesong var han uten tvil en av de største profilene og attraksjonene i ligaen og vi håper ikke han har glemt gamle kunstner over sommeren, avslutter en smilende Patrick.

Samme reaksjon får vi fra Endre Medby som var rekkekamerat med Vinny i fjorårets sesong.

– Med Vinny vet vi hva vi får, og han vet hva han kommer til. Jeg synes det er en klassespiller vi har signert. En veldig bra signering, sier Endre.

 

LES OGSÅ: SEIER FORAN FULLE TRIBUNER

3V5A9236

Et minnerikt øyeblikk i gamle Jordal Amfi. I sentrum; Vinny Saponari!

 

Denne hilsen hadde Vinny til Frisk Asker supporterne i dag.

 

LES OGSÅ: Månedens spiller: VINNY SAPONARI

 

BERØMMER SUPPORTERNE

– Vi er ikke den eneste klubben som har ønsket seg Saponari, og nå følte vi at det hastet. Derfor bestemte vi oss for å slå til, før noen andre rakk å gjøre det. Heldigvis var dette også noe Saponari selv ønsket og som Sparta Praha kunne godta, sier Nicolay Sørensen, leder av sportskomiteen til Frisk Asker.

Nicolay Soerensen

Nicolay Sørensen

Han berømmer også klubbens supportere, som har bidratt med kronerulling for å gjøre signeringen mulig.

– Gleden ved å lykkes sammen er visjonen til Frisk Asker, og dette er et godt eksempel på akkurat dét. Kronerulling er egentlig ikke måten vi ønsker å skaffe nye spillere på, men dette var en spesiell situasjon og vi er så heldige å ha supportere med et spesielt stort hjerte for klubben. Så da de på eget initiativ ba om å få hjelpe til var det et tilbud for godt til å avslå, sier Sørensen.

Han er også glad for innsamlingen ikke er avsluttet selv om kontrakten er signert.

– Alle forstår at klassespillere koster, så i forhold til økonomien i dette er det akkurat like kjærkomment med støtte til innsamlingen også i dagene som kommer. Siden det nå er helt sikkert at han kommer betyr det kanskje at enda flere bidrar, og det setter vi stor pris på, avslutter Nicolay.

 

Spleis

Supporterne har startet kronerulling som har gjort det mulig for klubben å hente tilbake Vinny Saponari.

 

Vinny vil ankomme Asker og Norge i løpet av få dager, så kommer det an på arbeidstillatelse og overgangspapirer med tanke på hvor fort han blir spilleklar.

Julaften kom altså tidlig til Asker i år, og vi ønsker Vinny hjertelig velkommen tilbake!

 

Vinny Saponaris statistikk (Eliteprospects.com)

 

saponari

Kommentarer

kommentarer