14 nov SVAK FORESTILLING I STAVANGER

Sune kalte kveldens motstander for “Nye Oilers” før kampstart, og med fasit i hånd kan man vel si at han fikk rett. Sluttresultatet ble hele 5-1, og i dag må vi bare innrømme at det ble en svak forestilling fra vår side. Etter en jevn første periode, hvor hjemmelaget tok ledelsen 1-0 og vi vant skuddstatistikken knepent 8-7, kom en midtperiode hvor vi etter å ha ridd av en utvisning hadde bra trykk i Oilers periode, men hvor kveldens Oilers-spiller, Markus Søberg, fikk kontre på vår venstreside, og satte litt heldig inn 2-0. Vi reduserer til 2-1 drøye to minutter før andre pause, men det var på ingen måte noen god kamp så langt fra noen av lagene.

 

FALT SAMMEN I TREDJE

Også i tredje periode måtte vi starte med en mann mindre, og også denne gangen greide vi å ri av stormen. Når vi så skulle sette inn støtet ble det for unøyaktig i egen sone, og puslete fremover for vår del. Da så Spencer Humphries´ skudd fra langt hold kunne snike seg inn mellom loffene på Dahlberg, så det ut til at luften gikk ut av gutta. Søberg fikk straffe, som han scoret på, og med under minuttet igjen av kampen fastsatte samme mann resultatet til 5-1. Skuddstatistikken i siste periode viste 14-3, som også bekrefter at vi var relativt langt unna å hente poeng i DNB Arena.

 

MEDBY OG KRISTIANSEN TILBAKE

Det positive vi tar med oss fra kveldens oppgjør, er at vi nå nærmer oss en skadefri tropp. Det er selvsagt for tidlig å håpe at Endre og P skal være tilbake i god gammel form, men vi må bare håpe på at laget nå greier å tette bedre igjen bakover – og begynner å sette puckene igjen! Nå er det ikke kamp før på søndag, og da kommer Kongsvinger på besøk til Askerhallen. Det er den viktige Bamsekampen hvor inntektene går til SfK / SuperSelma, og vi håper og tror at mange tar turen til Askerhallen for å støtte både gutta – og ikke minst – den viktige kampen som Støtteforeningen for Kreftrammede gjør!

Kommentarer

kommentarer