30 nov TAKK FOR BAMSEKAMPEN

Søndag 25. november arrangerte vi årets Bamsekamp, og da Viktor Granholm scoret ble det kastet hele 800 bamser på isen. Det ble samlet inn ca. 140.000 kroner til Bamsefondet, og vi vil takke alle sammen som var med og bidro til å gjøre det til en vellykket dag!

– Vi er utrolig stolte over engasjementet som alle i og rundt klubben viser, og spesielt takk rettes til klubbens partnere som årlig gjennomfører en «næringsstafett» hvor det samles inn penger. Denne stafetten starter tidlig i oktober, så fra partnersiden har vi jobbet med denne kampen i nesten to måneder, sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

– Dette er årets viktigste kamp, og den spilles utenfor banen. Som en av de største merkevarene innenfor idretten i regionen er det viktig at vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og gir tilbake. Bamsefondet er en del av nettopp dette, sier Mette Sørensen i Markedsavdelingen.

Mette Sørensen

Mette Sørensen

 

Vi oppfordrer organisasjoner, lag, foreninger m.m. til å søke om midler fra Bamsefondet. Fondet deler ut penger etter følgende kriterier:

– Hjelpe barn og unge med å drive med idrett: ingen skal stå igjen på sidelinjen.
– Kreftrammede barn
– Lokale formål

Dersom man ønsker å søke Bamsefondet om midler, så gjøres det på følgende måter:

Formål som omfatter Barn og unge innenfor idretten rettes til Zuccarellostiftelsen
https://www.zuccarellostiftelsen.no/fond/
Velg «Bamsefondet» når du søker.

Formål innenfor kreftrammede barn og lokale formål:
sorensen@friskasker.no.

PS: Alle søknader merkes med «Bamsefondet»

 

F379E834-A2BD-4710-AA72-D6AFFBB250EF

 

Styreleder Øystein Hærem vil på vegne av Frisk Asker Hockey benytte anledningen til å takke Dressmann og Zuccarellostiftelsen for innsatsen de legger ned for Bamsefondet og klubben.

– Absolutt alle som har bidratt til dette særdeles viktige formålet er med og gjør en forskjell. Vi ser frem til å jobbe videre med Bamsefondet, sier Hærem.

 

Vil din bedrift være med å bidra? Bamsefondet tar imot alle donasjoner og gaver, så ta kontakt med klubbens markedsavdeling så hjelper vi dere.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland  Mobil: 932 90 600  Epost: fredrick.haugland@friskasker.no

Prosjektleder Mette Sørensen                 Mobil: 918 25 059  Epost: mette.sorensen@friskasker.no

 

1D3D12F2-2D68-4683-8804-C615959C8EED

Kommentarer

kommentarer