06 mai – TAKK JIMMY, OG LYKKE TIL!

Lørdag ble det klart at Jimmy Andersson går tilbake til Storhamar, og har signert en ett-års kontrakt med Hamar-klubben. Vi ønsker å takke Jimmy for innsatsen han la ned for oss, og at han var så sporty og stilte opp for oss da vi hadde et problem på back-siden.

andersson

Leder for Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, legger ikke skjul på at den sympatiske 32-åringen var ønsket av oss også neste sesong.

“Det var ikke penger eller det at Storhamar kom med et bedre tilbud enn oss som var avgjørende for at det ikke ble Frisk Asker for Jimmy. Det var rett og slett det praktiske som til slutt ble det som gjorde at det ble Storhamar. Kort fortalt var familie, reisevei og jobb ved siden av hockeyen det som gjorde at det ble som det ble”, sier Nicolay nå i kveld.

“Vi har hatt mange samtaler med Jimmy, og han har vært helt åpen om dette hele veien. Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse på oss, men vi både håpet og prøvde alt det vi kunne for at han skulle ta en sesong til. Tror vi rett og slett sier takk for denne gang, Jimmy, og lykke til videre i Storhamar”, avslutter Nicolay.

 

– TACK FÖR EN HERLIG SESONG!

Selv ønsker også Jimmy å takke.

“Jeg vil takke spillere, ledere og alle rundt klubben for en herlig sesong! Alle har tatt veldig godt i mot meg, og det setter jeg stor pris på”, sier Jimmy.

Vi ønsker Jimmy god sommer, og lykke til i sesongen som kommer!

 

 

Kommentarer

kommentarer