29 nov TAP I DNB ARENA

Victor Björkungs debutkamp ble ikke helt som vi hadde håpet på, for til tross for et jevnt oppgjør i Stavanger ble det til slutt nok et tap for våre helter. Med Fredrik Lystad Jacobsen hjemme på grunn av sykdom, kunne ikke Scott rullere på fire rekker som han har gjort de siste kampene.

TIDLIG OILERS-MÅL

Hjemmelaget kom tidlig i målprotokollen etter det som vel går inn i kategorien “flaksemål”. Pucken ser ut til å gå via både to og tre spillere før den seiler over Nicklas Dahlberg, og da er det bare spilt 3.25 av første periode. Resten av perioden ble en litt kjedelig affære, hvor finspillet uteble fra begge lag. Hjemmelaget vinner perioden 1-0, og skuddstatistikken 12-5, men alt i alt var perioden stort sett et langt gjesp.

Andre periode ble spillemessig noe bedre, men det helt store ble det heller ikke i løpet av disse 20 minuttene. Like før kampen var halvspilt er det Garreth Thompson som litt ut av det blå finner veien gjennom Oilers-forsvaret, og til slutt setter han pucken bak Holm i Oilers-målet. Vi skulle imidlertid få nyte perioden i paradis i bare drøye fire minutter før hjemmelaget nok en gang går i føringen. Noen minutter senere er det vår tur til å spille i overtall, og etter godt arbeide foran Oilers-målet finner Viktor Granholm en fri Endre Medby, som kan banke inn sitt åttende mål for sesongen.

2-2 står seg ut midtperioden, men hjemmelaget får fordel av overtall i starten av siste periode, og bare 43 sekunder etter dropp sitter 3-2 målet. Begge lag kommer til flere større sjanser i løpet av perioden, men i sluttminuttene er det dessverre vi som roter det til for oss og må spille 3 mot 5 etter at både Frøshaug og Christiansen må sette seg i utvisningsboksen. Oilers utnytter overtallet og setter 4-2 målet med 1.18 igjen å spille. Dermed ebber kampen ut med nok en Oilers-seier på hjemmeis i DNB Arena, i en kamp hvor vi lenge var med og kjempet om seieren, men hvor vi ikke får satt de avgjørende puckene bak Holm.

Vår bestemann ble Nicklas Dahlberg.

STJERNEN NESTE

Søndag er det duket for nok et borteoppgjør, og denne gangen er det Stjernen som er verter i Stjernehallen. Laget ligger på plassen bak oss på tabellen, men det skiller 17 poeng i vår favør.

Vi satser på at gutta rister av seg tapet, bretter opp ermene og slår tilbake som de pleier!