05 apr TAP I DNB ARENA

DNB ARENA: Det var utsolgte tribuner i DNB Arena, og hjemmepublikummet fikk se et hjemmelag som virket å være mer disiplinerte enn sist lagene møttes i Askerhallen. Vi må vinne en kamp på borteis i denne finaleserien, men det var ikke kveldens kamp som skulle bli vår. Hjemmelaget førte førsteperiode, og tok ledelsen i Power Play da det gjensto under ett minutt av perioden. 4.36 ut i andre periode doblet de ledelsen, men da tok Sune time-out og fortalte gutta hvilken vei de måtte begynne å spille. Men det skulle ta ytterligere 12 minutter før pucken fant veien forbi Oilers-keeperen. Mathias Saksvik Baar, som ikke har fått mye spilletid de siste kampene fikk spille da Mikkel Christiansen måtte ut med noe som så ut til å være en tann mindre – og Baar utnyttet en fin pasning fra Marius Carho Hansen og reduserte til 2-1.

 

3V5A6058

Flere hadde tatt turen til VIP-rommet for å se kampen i kveld, men måtte gå skuffet hjem.

 

KISSEL MED TRIPPEL

I en god Frisk-periode var det imidlertid vertene som scoret igjen, og det var Dan Kissel som for tredje gang fant veien til mål. Og da vi skulle sette inn et ekstra gear for å redusere, kom Oilers på en kontring og greide å overliste Kenneth nok en gang. Med 4-1 ble jobben for tøff for våre, og da vi for andre gang i kampen fikk utvisning på grunn av for mange mann på isen – så fastsatte Oilers sluttresultatet til 5-1.

carhohansen

Marius Carho Hansen

Bestemannspris hos oss fikk Marius Carho Hansen.

Skuddstatistikken ender 27-27, og det ble en kamp hvor pucken dessverre ikke ramlet vår vei. Men vi satser på at det snur igjen på fredag, for da er det ny kamp hjemme i Askerhallen. Vi satser på å fylle hallen og gi Oilers beskjed om at dette ikke er avgjort enda!

 

 

 

Kåsastul var ettertraktet intervjuobjekt av TV2.

Kåsastul var ettertraktet intervjuobjekt av TV2.

Kommentarer

kommentarer