09 okt TAP MOT ET EFFEKTIVT ENGA

FURUSET FORUM: Til tross for at gutta var helt på høyde med hjemmelaget i kveld, ble det til slutt et heller solid bortetap som gutta må ta med seg inn i pausen som de nå går inn i. For mens de i blått scoret ett i hver av de to første periodene, greide ikke våre å overliste hjemmelagets målvakt, Steffen Søberg. 1-0 etter første periode, ble til 2-0 etter andre, i en periode hvor vi til tider kjørte over dem. Men mål ble det altså ikke, og da tidligere Lørenskog-spiller Petter Grønstad økte til 3-0 like før halvspilt sisteperiode, gikk luften ut av ballongen for vår del. Kåsastul får en etter vår mening billig utvisning, og i det påfølgende overtallet øker Vålerengen til 4-0.

Når så i tillegg Shawn Szydlowski blir med på dansen når han blir budt opp av Axel Eidstedt på stillingen 2-0, og begge får 5 + video og må gå av isen, så er det dessverre ikke mange lyspunkter å finne i kveld. Joda, vi vinner skuddstatistikken 32-27, men det betyr lite i denne sammenhengen. Vår bestemann ble Sebastian Johansen.

3V5A0881

 

Dermed må vi bare se langt etter andreplassen, og når også Sparta slår Ringerike 5-0 hjemme i Sparta Amfi må vi se oss forbigått også av dem på tabellen.

Neste kamp for vår del er hjemmekamp mot Sparta 18. oktober.

Kommentarer

kommentarer

Tags: