11 mar TAP I FØRSTE KVARTFINALE

Det ble en jevn kamp, men det var gjestene som utnyttet sine sjanser i første periode. Etter de første 20 minuttene var spilt sto det 0-2 på tavla, og skuddstatistikken viste 8-13.

Andre periode ble vår periode, og etter drøyt halvspilt periode brukte gutta bare to minutter på å utligne. Først satte Anders Bastiansen inn en retur etter skudd fra Max Pettersson, og snaue to minutter senere utlignet Oscar Ahlström i power play. Vi førte store deler av perioden, men greide ikke å overliste Søberg i gjestenes mål.

I siste periode ble en utvisning Viktor Granholm avgjørende, for i overtall brukte VIF bare seks sekunder på å ta ledelsen. Vi evnet ikke å slå tilbake, men måtte se Mathias Trygg øke til 2-4 da det gjensto drøye tre minutter av kampen. Deretter fastsatte Ylven sluttresultatet til 2-5 i åpent bur. Skuddstatistikken endte 30-33, og gir nok et ganske så riktig bilde av kampen.

IKKE OPP PÅ TOPPNIVÅ

Sune hadde naturlig nok ikke noen god forklaring etter kampen på hvorfor det gikk som det gikk. Men han hadde en teori.

– Det var for mange som ikke kom opp på sitt normale toppnivå i dag, sier vår svenske trener.

For høye skuldre på mange spillere?

– Jeg tror ikke det, men det er noe vi får snakke med dem om i morgen.

Det blir et ispass for gutta i morgen, og da får vi også se om det er noen av våre skadede spillere som er tilbake.

 

3V5A0898

Anders Bastiansen ble vår bestemann

Foto: Finn Eriksen

 

Alt i alt en jevn kamp som kunne bikket vår vei – men gutta depper ikke av den grunn. Ny kamp allerede på søndag, hvor pucken droppes klokken 17.00. Vi håper på full støtte fra bortetribunen – som vanlig – og satser på at gutta våre slår tilbake allerede søndag!

Kommentarer

kommentarer

Tags: