13 okt TAP I TOPPKAMPEN

Hjemmelaget ble for sterke hjemme i DNB Arena, og vant komfortabelt 5-2 mot oss i kveld. Det sto 1-0 etter de første 20 minuttene var spilt, og selv om det var registrert 11-5 i skuddstatistikk hadde våre gutter flere store sjanser som kunne endt med mål. Hjemmelagets keeper, Ruben Smith, sto en meget god kamp, og kan nok ta æren for at det ikke ble jevnere i målprotokollen enn det ble til slutt. For i andre periode ble det registrert 22-16 i skudd – og mens Ruben Smith tok alt våre gutter hadde å komme med, så måtte Nicklas plukke ut to pucker av eget bur.

 

SAPONARI ÅPNET MÅLKONTOEN

Vi har ventet en stund på at Vinny skulle åpne målkontoen etter at han kom til klubben, og etter 38 sekunder av tredje periode kom endelig hans første. Assist på målet var ved Jimmy Andersson og Endre Medby. På 3-1 øynet vi muligheten til nok et come-back likt det vi så hjemme i Askerhallen, men hjemmelaget svarte nesten umiddelbart og etter halvspilt sisteperiode økte de til 5-2. Med fem sekunder igjen av kampen reduserte Endre Medby assistert av Saponari og Bastiansen, og dermed ble det ikke med noen poeng hjem til Asker i kveld.

 

Vinny Saponari

Vinny Saponari

 

TILFELDIGHETENE AVGJØR

Til TV2 Sumo sier Sune etter kampen at det ble litt tilfeldigheter som avgjorde i kveld.

“Vi hadde behøvd å ha marginalene på vår side, som de hadde i dag. Første målet deres traff et bein, og tredje traff en skøyte. Mens vi misset på to åpne mål, og skulle vi hatt en mulighet i dag så skulle vi hatt de sjansene med oss. Og har man ikke det så taper vi her i DNB Arena”, sier en litt misfornøyd Sune Bergman etter kampen.

Anders Bastiansen istemmer, og er enig med Sune i at det var litt tilfeldigheter på målene. Men Basse innrømmer samtidig at Oilers er flinke til å komme inn foran motstanderens mål.

“Synd vi slipper inn det fjerde målet, for der hadde vi momentum i kampen.”

“Et bra lag har tur, og det er ikke til å stikke under en stol at dette er et bra lag”, sier vår bestemann i dag, Anders Bastiansen.

Basse ser absolutt en mulighet til å slå Oilers ved neste anledning, og det blir hjemme i Askerhallen 17. november. Før det er det en rekke kamper som skal spilles, og allerede søndag er det klart for hjemmekamp. Da kommer Kongsvinger på besøk, et Kongsvinger som tapte 5-1 mot Lørenskog i kveld. Vi gleder oss, og tror gutta kommer til å slå hardt tilbake allerede søndag!

Kommentarer

kommentarer