IMG_3676

05 Des TAP I KRISTINS HALL

I kampen om tredjeplassen ble det tap for våre gutter borte i Kristins Hall i kveld. Dermed ble det ikke noe bursdagspresang fra gutta til Sune Bergman som fyller 65 år i dag, og vi må også se Lillehammer forbi oss på tabellen – enn så lenge.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Gaute Hoberg

 

VERTENE BEST I GANG

Lillehammer kom best i gang i første periode, men det tok 14.33 av perioden før Simen Thoresen kjempet seg forbi våre backer og satte pucken i mål bak Nicklas Dahlberg. Vertene vinner første periode 1-0, og skuddstatistikken 11-5.

Garry Nunn

Garry Nunn scoret vårt eneste mål i kveld

Tre minutter ut i midtperioden er det Lillehammer som må ta en utvisning, og 50 sekunder ut i Power Play banker Garry Nunn inn utligningsmålet – hans 15. mål for sesongen. Dessverre ble gleden kortvarig, for bare minutter senere pådrar først Oskar Nilsson seg en 2-minutter – og drøye minuttet senere er det Henrik Ødegaard sin tur til å sette seg i “fryseboksen”. Med to mann mer på isen utnytter hjemmelaget fordelen, og Joey Benik kan sette inn 2-1 bak en utspilt Dahlberg.

Først i tredje periode så det ut til at gutta forsto alvoret, og etter hvert kommer vi til flere farlige sjanser. Anders Bastiansen fikk servert en kjempesjanse fra Lillehammers keeper, og TJ Foster kom alene mot samme keeper – men ingen av dem greide å finne åpningen. Da vi skulle sette inn det siste støtet i sluttminuttet får vi Garry Nunn utvist for høy kølle, og kampen ebber ut med 2-1 seier til hjemmelaget.

Noe skuffende at vi ikke greide å holde på seiersrekken, og selv om vi måtte klare oss ute Fredrik Lystad Jacobsen, Magnus Geheb, Cato Cocozza og Max Krogdahl i kveld, så var dette en kamp som gutta hadde alle muligheter til å vinne. Samtidig var hjemmelaget desperate etter å få sin skute tilbake på rett kjøl etter en svak periode – og for tredje gang denne sesongen må vi se oss slått av laget fra Mjøsas nordbredd. Trøsten får være at sifrene ikke ble like stygge som i de to første oppgjørene.

 

STJERNEN KOMMER

På torsdag møter vi nok et lag som sliter i motgang; Stjernen. I kveld måtte laget fra Plankebyen se seg slått 2-1 av tabellnabo Lørenskog hjemme i Stjernehallen. Her står det 1-1 mellom lagene etter at vi vant det første oppgjøret 6-1 i Askerhallen, mens Stjernen slo tilbake og vant 7-3 hjemme. Så her har gutta absolutt noe å revansjere!

Kommentarer

kommentarer