01 sep TAP MOT RUNGSTED

Etter en oppløftende 2-0 seier mot Borlänge forrige lørdag, satte gutta kursen mot Danmark fredag morgen, hvor laget skal møte Rungsted og Herlev i to treningskamper. Scott Hillman sa etter Borlänge kampen at laget fortsatt hadde mye å jobbe med – og dessverre ser det ut til at det gjelder fortsatt. For etter tre ganger 20 minutters spill, var det hjemmelaget som kunne gå av isen med 4-1 seier, og selv om vi var det klart førende laget i den første perioden, så var det lite som tydet på at laget var klar for seriestart i de to siste.

 

UTVISNINGENE FLORERTE

I hockey er det vanskelig å vinne med en mann mindre på isen, og i store deler av midtperioden fant vi en – eller flere – Frisk-spillere i utvisningsboksen, og er det noe som må skjerpes inn så er det disiplinen på det området. Rungsted scorer sitt første i spill 5 mot 3, og det tar ikke mange sekundene før vi ryker på nok en utvisning, og i nok et 5 mot 3 spill øker de til 2-0. Kyle Bonis greier å redusere til 2-1 i undertall, men det skulle bli vår eneste scoring i denne kampen. Det i sesg selv er også et bekymringsmoment, selv om det ikke er så viktig om vi taper 4-3 eller 4-1. Nå ble det 4-1, for etter bare sekunder av tredje periode økte hjemmelaget til 3-1, og kunne sette 4-1 i nok et Power Play.

Mye å ta tak i altså, og vi håper at den lange bussturen kan ta noe av skylden for den svake innsatsen. Lørdag er det en ny sjanse for gutta “å rette oppat alle feila frå i går”, og vi håper at vi har bedre nyheter å komme med når den kampen er slutt.

Mange lurer nok på om kampen mot Herlev blir streamet, men det blir den dessverre ikke. Man kan imidlertid følge oppdatering fra kampen på vår Twitter-konto.

 

Kommentarer

kommentarer