3V5A8714

07 Okt TAPPARA TAMPERE PÅ PLASS

ASKERHALLEN: Et drøyt døgn før det braker løs var gjestene fra Tammerfors i Finland på plass for et ispass i Askerhallen. Trener Jukka Rautakorpi hadde med seg ikke mindre enn tre trenere på isen, og gjennomførte en drøy times istrening som viste at laget har flere spillere med god fart på jernene.

 

Tappara Tamperes hovedtrener, Jukka Rautakorpi.

Tappara Tamperes hovedtrener, Jukka Rautakorpi.

 

UNGGUTT Å LEGGE MERKE TIL

Tappara har med seg unggutten Kasper Simontaival, en lovende 2002-modell som det blir spennende å se om får spilletid tirsdag. Han spiller til daglig på Tapparas U20-lag, hvor han har 14 poeng (6 mål og 8 assist) på 13 kamper så langt. Han har imidlertid ikke fått kamper i Liiga denne sesongen, men står oppført med fem kamper forrige sesong hvor han også noterte seg for to assist. Han er ranket som nummer 20 på listen over “Future Considerations”, og blant de europeiske spillerne som man har mest tro på i NHL draften neste år. Absolutt en spiller som det er verdt å følge med på!

 

Kasper SImontaival, 2002-modell FOTO: Finn Eriksen

Kasper Simontaival, 2002-modell
FOTO: Finn Eriksen

 

TOPPER LIIGA

Lørdag vant laget 5-2 over Jukurit, og det var lagets 10. seier på rad i den finske toppligaen, Liiga.  De topper med 29 poeng, og er med det syv poeng foran nummer to, Kärpät, som rett nok har en kamp mindre spilt.

I CHL har laget vunnet begge sine hjemmekamper, men har tapt både mot KAC Klagenfurt og Biel Bienne på borteis. Laget satser nok på seier i begge kampene mot oss for å kunne legge beslag på andreplassen som gjør at laget går videre til sluttspillet i CHL, men vi regner med at våre ønsker å stikke kjepper i hjulene på finnene, og ser for oss at det kan bli en severdig kamp i Askerhallen!

Tappara betyr forøvrig stridsøks (ref logo), og da gjenstår det å se hvem som kommer til å være best til å krige når lagene møtes på isen!

 

3V5A8706

 

3V5A8719

 

Billetter ligger klare for salg i Frisk appen – så da er det bare å sikre seg favorittsetet og møte opp i Askerhallen tirsdag hvor kampstart er 18.30. Vi sees!

Kommentarer

kommentarer