29 okt TAPTE TOPPKAMPEN

Et effektivt hjemmelag gjorde jobben vanskelig for våre i DNB Arena, og 36 utvisningsminutter er rett og slett for mange mot et lag som Stavanger Oilers. Det ble to baklengsmål mens hjemmelaget spilte i overtall, og vi får si oss fornøyd med at vi ødela statistikken for Stavanger – fordi for første gang på lang tid slapp de inn mål i undertall.

 

DOBBEL AV PETRYK

For i kveld fikk vi endelig se hva som bor i Reid Petryk. Etter et langt skadeavbrekk har han sakte, men sikkert spilt seg tilbake i form, og i kveld scoret han begge våre mål. Først utlignet han til 1-1 etter 5.54, og så puttet han 4-2 målet som gjorde at det ble tent et ørlite håp om poeng i Frisk Asker leiren. I tillegg var han centimetre fra å sette inn sitt tredje for kvelden, men greide ikke å presse pucken på innsiden av stolpen.

 

Petryk scoret to mål i kveld Foto: Oddmund Sola

Petryk scoret to mål i kveld Foto: Oddmund Sola

 

Det endte til slutt 5-2 i Stavanger, og dermed må Janna og Vidar innse at vi nå har tre strake tap å se tilbake på. Ingen grunn til å deppe, men i dag viste Stavanger Oilers at de mener alvor i årets serie. De vinner skuddstatistikken 42-24, og vi må definitivt “opp i ringene” om vi skal holde følge i toppen. For med seier for Lillehammer over MS i kveld overtar de andreplassen på tabellen, og Vålerengen er a poeng med oss etter å ha knust Stjernen 6-2 “hjemme” i Furuset Forum.

Torsdag venter nok en vanskelig bortekamp når guttene drar til Narvik for første gang, og vi satser på at gutta kommer tilbake på vinnersporet.

Kommentarer

kommentarer