22 sep – TAR MED OSS DET POSITIVE

Det ble bare nesten for Sunes menn i kveld. Etter tre målløse perioder fikk vi en gylden mulighet for endelig å ta en seier mot Lørenskog da vi startet sudden med en mann mer på isen, men ineffektiviteten foran mål fortsatte for gutta. Lørenskogs Jonas Djupvik Løvlie, som er inne i sin andre sesong i Lørenskog-drakta, fikk vippet et backhand skudd over skulderen på Nicklas Dahlberg da det gjensto bare 50 sekunder av sudden. Dermed kunne hjemmelaget notere seg for to nye poeng mot Frisk, mens vi måtte nøye oss med det ene.

 

Foto: Caroline Kristensen / Tekst: Finn Eriksen

 

Etter kampen sa Sune til TV2 at vi måtte ta med oss det positive videre.

Frisks spillerboks

Frisks spillerboks

BEDRE OG BEDRE UT OVER KAMPEN

“Jeg synes vi ble bedre og bedre ut over kampen, og det er litt kjipt å tape i sudden, men det er jo litt tilfeldigheter. Vi tok jo ikke poeng mot dem hele forrige sesongen, og tapte 5-1 i en treningskamp mot dem. Så vi får ta med oss det positive i at vi tok ett poeng, og det kunne jo gått “hur som helst”, i og for seg. For oss var det viktig å vise at vi kunne slå Lørenskog, og det viste vi i dag”, sier Kung Sune.

 

Foran kampen måtte Sune se at også Henrik Ødegaard var tilbake på skadelisten, og at han neppe blir å se på isen før om 3-4 uker. Nick Pageau er også fortsatt ute, og det samme er Dag Christian Frøystad.

 

Basse dropper mot en tidligere Frisk spiller, Alexander Larsson

Basse dropper mot en tidligere Frisk spiller, Alexander Larsson

Christian Kåsastul lot seg ikke "pille på nesa"!

Christian Kåsastul lot seg ikke “pille på nesa”!

STORHAMAR SØNDAG

Til søndag er det Storhamar hjemme i Askerhallen, og Sune har oppskriften på hvordan de skal slås.

“Det er jo greit å begynne og score mål. Det er vanskelig å vinne uten å score mål”, sier Sune med et smil.

 

Det regner vi med at gutta også skjønner, og at det løsner allerede mot Storhamar – som klatret forbi oss på tabellen, men med samme poengsum som oss.

 

Vi håper så mange som mulig tar turen til Askerhallen søndag – for dette kan bli en rysare av en hockeykamp! Velkommen til Askerhallen søndag klokken 17.00!

Kommentarer

kommentarer

Tags: