22 okt TENK KOMMUNIKASJON TAR GREPET OM FRISK ASKER

Sport og Marked går hånd-i-hånd, og med gode sportslige prestasjoner, så er det herlig at markedsavdelingen følger opp med nok en seier: Tenk Kommunikasjon er vår nye Sølvpartner!

Avtalen ble signert fredag formiddag på Mercedes-Benz VIP Lounge, og da ble det også tid til en liten sofaprat med Geir Holm, Partner i Tenk Kommunikasjon, om 3-årsavtalen de nettopp hadde signert.

– Vårt mål er å utvikle selskapet gjennom godt samarbeid med våre kunder, og med det solide nettverket som Frisk Asker forvalter, så var det ingen tvil om at vårt ønske var å signere for klubben.

– Vi har et brennende ønske og en sterk tro på at god kommunikasjon gjort på en ny måte kan hjelpe mange virksomheter, også klubbens mange samarbeidspartnere. Med den spennende kundeporteføljen som Frisk Asker representerer, så er det en interessant reise vi har foran oss, tilføyer Holms kollega, Kenneth Tangnes.

TenkKommunikasjon

Fortell litt om prosessen rundt samarbeidet: Hvorfor Frisk Asker?
– Vi kom i kontakt med Festus Event som anbefalte oss Frisk Asker. Måten de presenterte nettverksarbeidet på, og hvordan de forvalter sin portefølje på virket spennende for oss, så da tok vi et møte med markedsavdelingen ved Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland, og da var vi solgt», sier Holm med en liten latter på lur.

– Toppreferanser er viktig for oss, og vi setter derfor stor pris på at våre partnere fremsnakker klubben, sier klubbens Markedssjef Haugland.

Høydepunktet i alle avtalene som klubben signerer er naturligvis fotograferingen foran klubbens viktigste vegg, nemlig presseveggen som prydes av klubbens Generalpartner og Hovedpartnere.

– Er dere klare gutter?, sier Mette Sørensen med et lurt smil og overrekker Holm en litt for trang gullhjelm.

– En avtale må jo selvsagt feires med gullhjelm og drakt, så nå er det bare å smile og late som vi har det gøy, avslutter Sørensen og ler.

 

Om Tenk Kommunikasjon
TENK er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen strategi, konsept, kreative løsninger, innhold og spredning. Kundereisen starter med et førsteinntrykk. Deretter fortsetter reisen på nettsiden, i annonser, sosiale medier og i fysiske møter. I TENK jobber de med kundereisen fra strategi til spredning og oppfølging. Ved å forstå helheten, finner de kommunikasjonsløsningene som bidrar til gode resultater.

Rådgiverne har spisskompetanse innen blant annet retail, B2B, programmatic og salg, og de har kreatører og innholdsprodusenter med bakgrunn fra byråer, mediehus og journalistikk. Vi tør påstå at det er en hyggelig og dyktig gjeng som er genuint opptatt av kundenes resultater og arbeidsglede!

I 2018 fyller selskapet 20 år og teller nå 20 medarbeidere. Byrået har dermed 20 års erfaring med å være en sterk partner for virksomheter som har tro på planmessig, offensivt og helhetlig arbeid med forretningsutvikling, drift, salg og kommunikasjon.

Visjonen er å bidra med BEDRE RESULTATER OG STØRRE ARBEIDSGLEDE!

Selskapet tilbyr følgende tjenester: strategi, konsept, digital utvikling og produksjon, innholdsstrategi, produksjon, distribusjon og analyse av innhold, levende bilder – opptak og redigering, produksjon, distribusjon og analyse av kampanjer i sosiale/digitale medier, samt profilprogram, butikk/messemateriell og produktdesign.

Adresse
Tenk Kommunikasjon
Grensen 8, 0159 Oslo
Telefon 24 02 21 24
post@tenkkom.no

Kontaktperson for avtalen:

Geir Holm
Partner
Telefon: 90 84 15 10
E-Post: geir@tenkkom.no

 

SE ALLE VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE HER!

Kommentarer

kommentarer