29 jan – TENNINGEN MANGLET

ASKERHALLEN: Det var totalt flatt på isen i første periode fra gutta våre sin side, mens bortelaget Stjernen kom ut i hundre. Før tre minutter var spilt satt den første pucken bak Nicklas, og det så veldig enkelt ut for Tollefsen som fikk presse seg inn foran vårt mål og sette pucken mellom loffene til Dahlberg. Etter drøye 11 minutter gjorde Wennerström det enda vanskeligere for oss da han plasserte pucken helt oppe i vinkelen over venstre skulderen til vår sisteskanse. At gjestene ledet 2-0 etter de første 20 minuttene var fullt fortjent, og dessverre ble det bare litt bedre i midtperioden.

“Det var helt flatt og livløst i første periode, og den ødela helt for oss”, sier Sune om førsteperioden.

“I andre periode ble det litt panikk, og jeg kjenner jo igjen holdningen. Man skal skru opp tempo og endre på alt, og da blir det jo bare skit på alt”, sier en skuffet Sune Bergman.

IMG_0103

Stjernens andre mål

 

ØYNET HÅP I 3. PERIODE

Vi lå under med tre mål inn i tredje periode, og først da det gjensto drøye åtte minutter greide endelig Henrik Ødegaard å overliste en god Stjernen-keeper. Vi fortsatte å legge bra press på Stjernen, og etter 16.17 kom nok et reduseringsmål. Med sitt femte mål for sesongen reduserte Torstein Nordrum, og man kunne øyne håp om i det minste ett poeng. Sune prøvde å ta ut keeper da det gjensto et par minutter, og vi kom til flere gode avslutninger mot Stjernen-målet. Men da det kokte som verst, så turde ikke kveldens dommere å dømme selv for de klareste utvisningene – og i frustrasjon over at ikke Stjernen fikk utvisning for en soleklar tripping, så tok Anders Bastiansen igjen, og ble belønnet med to minutter i fryseboksen. Dermed forsvant muligheten, og Stjernen fikk score 2-4 målet i åpent bur.

 

IMG_0159

Anders fikk pucken i ansiktet og måtte sy flere sting

Samme Anders måtte forøvrig sy i kinnet da han var uheldig å få en puck i ansiktet, men hardhausen var utpå isen igjen bare minutter etter.

 

FALT NED ÉN PLASS

Med en poengløs kamp tok Lillehammer over 3. plassen på tabellen, og det er igjen “tett som hagl” mellom 3. og 8. plassen hvor det skiller bare 12 poeng. På torsdag kommer Manglerud Star på besøk, et MS som kjemper for livet om den siste sluttspillsplassen og tok med seg to poeng med hjem fra Hamar etter seier mot Storhamar i sudden i kveld. Så her gjelder det at gutta klatrer tilbake i salen og kommer seg tilbake på vinnersporet!

Kommentarer

kommentarer