23 sep – TERNINGKAST FEM

SPARTA AMFI: Etter en jevn førsteperiode var det vi som kunne gå til pause med en ett-måls ledelse, etter at Petter Kristiansen kom alene med keeper etter pass fra Oskar Nilsson. Det var en jevn batalje, hvor Nicklas Dahlberg igjen gjorde en stor kamp for oss og holdt nullen. Unggutten Tobias Skuterud måtte gi seg etter første periode, og dermed ble det omstokking på mannskapet for Sune i de to siste periodene.

I andre periode var det igjen vi som scoret først, og denne gangen var det Anders Bastiansen som kriget bak Sparta målet, og serverte pucken til Garry Nunn som banket den inn i Sparta-målet. Men så begynte det å stokke seg for gutta, og Sparta kom mer og mer inn i kampen. Det var ikke ufortjent at de reduserte til 1-2, men vi har en sisteskanse som nekter å slippe inn mål. I tillegg har vi spillere som ofrer alt for at vi skal vinne, og Mario Lamoureux måtte ut å sy tre sting i leppa etter at han hadde “spist” en Sparta-puck. Vi bøyer oss i støvet for spillere som Mario!

 

IMG_0005_1v1

Petter Kristiansen scoret 0-1

FORSVARTE LEDELSEN

Utover i siste periode gjorde gutta en heroisk innsats, og forsvarte ledelsen med alt de hadde. Sparta tok ut keeper da det gjensto drøye to minutter, og fra godt inne i egen sone prikkskyter Garry Nunn pucken i det åpne målet! 25 sekunder senere fastsatte Mario Lamoureux resultatet til 1-4, og vi er dermed ubeseiret etter seks kamper!

 

– IKKE HER FOR Å UNDERHOLDE

Etter kampslutt er Marius Bjerke veldig godt førnøyd med å ha slått serietoer Sparta på borteis. At det var en tøff kamp var han enig i, og at det ikke var helt etter planen det som skjedde i midt-perioden, det var han helt enig i.

– Men vi er ikke her for å underholde, vi er her for å vinne. Og det greide vi i dag! Sier en strålende fornøyd Bjerke.

– I motsetning til sist kamp mot Storhamar, så var vi i dag med fra start og spilte en bra første periode. Så skjedde det noe i andre periode hvor det ble urytmisk, og det så ut til at vi spilte på resultatet. Men det er bortematch mot laget som ligger ett poeng bak oss, og det ble rett og slett en bra bortekamp. Vi er ikke her for å underholde, som sagt, og 1-4 er kanskje ikke et helt riktig resultat.

– Defensivt er vi gode, og med ligaens beste keeper som spiller en fantastisk kamp i dag, så gjør den komboen at vi er veldig gode defensivt.

Og totalen, hvordan bedømmer du den?

– Terningkast fem! Hadde vi holdt nullen så hadde det blitt en sekser! Men en sterk femmer, fastslår Marius Bjerke.

 

– NÅ BLIR NOK KONA SUR

I midtperioden måtte Mario gå av isen og sy leppa etter å ha blitt truffet av pucken. Men han kom tilbake på isen, og avsluttet kampen med en scoring da det gjensto mindre enn ett minutt. Etter kampen var den sympatiske amerikaneren mer opptatt av hva kona ville si.

IMG_5059

Mario måtte en tur innom systua før han kom tilbake på isen.

– Nå blir nok kona sur. Dette er ikke bra, sier Mario, og rister på hodet. Vi satser på at Spartas lege har gjort et solid stykke håndverk, og at det ikke blir et synlig arr.

Med scoringen i dag er Mario oppe i 5 mål og 4 assister, og er med det to poeng bak Anders Bastiansen og Garry Nunn som topper poengligaen med 11 poeng.

 

SE HØYDEPUNKTENE HER!

 

NICKLAS FIKK “THE HARD HAT”

Bestemannsprisen på isen fikk Nicklas Dahlberg, og i garderoben etterpå ble han også tildelt “The Hard Hat” av Cato Cocozza, som fikk den etter seieren mot Storhamar. Vel fortjent, Nicklas!

 

IMG_5051

 

MS NESTE

Nå venter noen dager med trening før Manglerud Star kommer på besøk i Askerhallen. Vi håper mange kommer og støtter laget fra tribunen!

Kommentarer

kommentarer