21 mar TIDLIG SOMMERFERIE

Det ble akkurat så jevnt og tett som alle eksperter hadde forutsett, og det måtte overtid til for å skille lagene i kveldens kamp. Vålerengen ledet både 1-0 og 2-1, før Frisk på slutten av tredje periode klarte å utlikne til 2-2. Dette etter et massivt press mot idrettsforeningens meget gode målvakt Steffen Søberg.

Vi gjør nok en god kamp, men de er mer effektive enn oss”, oppsummerer en skuffet Sune Bergman. “Vi har gitt dem god kamp hele veien, og vi vinner igjen skuddstatistikken ganske klart, men det holder dessverre ikke helt inn”.

Boxplayet vårt har ikke kommet opp på det samme nivået som vi hadde i serien“, fortsetter svensken, og mener at dette er avgjørende for at vi taper denne kampserien. Men Bergman fremholder samtidig at det var rett å velge Vålerengen i kvartfinaleserien denne sesongen.

Vålerengen tar ledelsen allerede etter drøyt tre og et halvt minutt av den første periode. Men Dokken ville det annerledes, når han kommer på blank kasse i et undertall Frisk har mot slutten av den første periode, og det står 1-1 etter første periode.

Andre periode er ikke mer enn et drøyt minutt gammelt da gamlefar Ask setter inn ledelsen til hjemmelaget. Vi forsøker å sette press på Idrettsforeningen, men uttellingen uteblir.

Tredje periode virker hjemmelaget sliten. Det er nå det bør avgjøres av kvikke Asker-bein. Og uttellingen av et massivt press mot keeperen til Vålerengen gir resultater, og vi setter inn utligningen til 2-2.

Kåsastul pådrar seg en utvisning for hekting med bare 17 sekunder igjen av den 3.perioden, så vi starter den fjerde i undertall. Dette er undertallet som hjemmelaget utnytter, og vinner 3-2. Noe som betyr tidlig sommerferie på gutta fra Asker…