27 aug TIGERN ER PÅ PLASS

Det er ikke bare på isen det gjøres forberedelser til ny sesong. Også i underetasjen i Askerhallen har det skjedd forandringer i løpet av sommeren, og både kjøkkenet, kontorene, toalettene, og Mercedes-Benz VIP Lounge har fått en ansiktsløftning til fordel både for våre gjester og våre ansatte.

Mens mange av oss var utendørs og koste oss i det varme sommerværet, var to av våre ivrige frivillige travelt opptatt med å fullføre “verket” på den ene veggen; Vår egen tiger-logo! Ansvarlig for Mercedes-Benz VIP Loungen, Mette Stenseth, fikk med seg Linda Enochsson som er Sponsorvert i klubben, og sammen gikk de løs på oppgaven i sommervarmen.

– Det var varmt ja, ler radarparet, som har jobbet flere år som frivillige i klubben.

– Vi fikk knapt malingen på veggen før den hadde tørket, så varmt var det, sier Linda. Men begge innrømmer at de er fornøyde med resultatet, og håper at gjestene også setter pris på “kunstverket”.

 

3V5A0005

Nymalt vegg med logo venter gjestene i Mercedes-Benz VIP Lounge.

 

26685393_10214876747656823_8299454297165440735_oTakk for innsatsen, Mette og Linda, eller “SPIRREVIP” og “OVERALT” som det står på draktene som de ofte er å se med på både hjemme- og bortebaner.

 

LES OGSÅ: KICK-OFF 2018

 

I tillegg har vi som nevnt også pusset opp kjøkkenet, kontorene og toalettene, og selv om alt i skrivende stund ikke er helt på plass, så regner vi med at alt vil stå klart til sesongstart 8. september.

Vi takker våre samarbeidspartnere TS Håndverk, MøbelMeglerne,  G4 Elektro, Arkel, Gastronaut, Power Slependen, Ringnes og Rammemakeriet for innsatsen – det ser veldig bra ut så langt, og vi kommer tilbake med egen sak når alt står klart!

 

HAR DU HUSKET Å LASTE NED FRISK-APP´EN?

Kommentarer

kommentarer