19 apr TO NYE ÅR FOR MIKKEL

Vi fortsetter lagbyggingen for neste sesong, og Sportskomiteen har gleden av å bekrefte at Mikkel Christiansen har signert for to nye år!

“Mikkel kom til oss fra Tønsberg, og har i løpet av denne sesongen bevist at han var moden og klar for GET-ligaen”, sier Patrick Hellman i Sportskomiteen.

“Det er jo litt spesielt for meg som “tok han med meg” fra Tønsberg, og utover sesongen synes jeg han har tatt større og større steg, og i sluttspillet viste han virkelig hva som bor i han”, sier Patrick Hellman om 25-åringen, som i serien scoret 4 mål og hadde 8 assister, mens han i sluttspillet scoret 4 mål. Mange husker nok også hendelsen i DNB Arena hvor Mikkel var uheldig og fikk en medspillers kølle i ansiktet, noe som førte til 29 sting og tannregulering for å få fikset tennene tilbake på plass.

3V5A2934v2

Mikkel Christiansen

 

FORNØYD MED NY KONTRAKT

Selv er Mikkel godt fornøyd med å signere ny 2-års kontrakt med klubben. Det er mye som skjer om dagen for Mikkel, med tannlegebesøk og IKEA-besøk for å kjøpe nye møbler til ny leilighet i Gamlebyen som han flytter inn i til helgen (rullgardin har han jo allerede….) – men tid til å skrive ny kontrakt fant han likevel.

“Jeg er veldig fornøyd med ny kontrakt. Etter at jeg fikk sjansen til å spille for Frisk i fjor føler jeg at jeg har tatt den muligheten, og selv om det har gått opp og ned, så er jeg fornøyd med sesongen sett under ett”, sier Mikkel. Han synes også det gikk bra da han etter hvert fikk mye spilletid i rekke sammen med Marius Carho Hansen og Mats Henriksen.

MikkelChristiansen“Jeg synes vi hadde en bra kjemi oss imellom. Vi kjørte på når vi var ute på isen, og gjorde noe ut av det offensivt – ikke bare lempet puck. Vi tre spilte jo en del sammen, og jeg synes vi klarte oss bra. I tillegg var det viktig i sluttspillet at vi hadde fire rekker å rullere på”, sier Mikkel om årets sesong i 4. rekka – selv om han selv ikke tenker på rekka som en 4. rekke.

“Jeg tenker ikke 3. eller 4. rekke, men vi kjørte som sagt bare på når vi fikk sjansen.”

Hvordan ser du for deg neste sesong?

“Vi må fortsette å bygge på det vi har startet på, og jeg tror det kan bli en spennende sesong hvor laget har gode muligheter til å være med og kjempe i toppen.”

 

KAN BEKLE FLERE ROLLER

“Mikkel er en spiller som kan bekle flere roller i laget, noe vi så denne sesongen da han ble flyttet oppover i rekkene ved skader. Han spilte også Power Play, og vi er sikre på at han vil ta ytterligere steg de neste sesongene. Vi er derfor veldig fornøyde med at han har signert en ny kontrakt med klubben!” avslutter Patrick Hellman.

Vi sier oss enige med Sportskomiteen, og gratulerer Mikkel med ny kontrakt – og ny leilighet! Så håper vi tannlegen gjør en skikkelig jobb med tennene, for vi tror du kan får mye å smile av i sesongen som kommer!

 

Kommentarer

kommentarer