17 okt TO NYE SPILLERE INN

Etter at skadesituasjonen har forverret seg de siste dagene, har Sune Bergman og Marius Bjerke bestemt seg for å hente inn to spillere fra Ringerike til torsdagens kamp mot Lørenskog. Det er et nytt ansikt og en gammel kjenning som slutter seg til troppen – og begge var på ettermiddagens trening med resten av laget. Nytt ansikt for de fleste er svenske Markus Albert, 22 år gammel svenske fra Jönköping som er inne i sin tredje sesong for Ringerike Panthers. I fjor noterte han seg for 35 poeng (13 mål og 22 assister) for Ringerike, og i år har det blitt 3 poeng (1+2) på de første fem kampene.

 

Markus Albert

Markus Albert

Den andre spilleren som blir hentet inn er som sagt en gammel kjenning. Asker-gutten Eivind Eiken Andresen har allerede over 100 kamper for A-laget, i tillegg til aldersbestemte lag, men gikk til Tønsberg i 2015/16 og deretter til Gjøvik i 2016/17 før han ikledde seg Ringerike drakt foran denne sesongen. “Eika” har notert seg for én assist så langt for Ringerike.

 

Eivind Eiken Andresen

Eivind Eiken Andresen

 

LYSTAD JACOBSEN TILBAKE I TRENING

En annen nyhet som er vel så gledelig er at Fredrik Lystad Jacobsen er tilbake i trening. Selv sier han at han er på ca 70% av formen, men håper å være tilbake allerede på torsdag mot Lørenskog. Så et lite lyspunkt i en ellers ganske så mørk skadesituasjon er det å se at “Lysse” nærmer seg en retur!

Fredrik Lystad Jacobsen

Fredrik Lystad Jacobsen

Kommentarer

kommentarer