09 apr TOK EN VIKTIG BORTESEIER

CC AMFI: En Nicklas Dahlberg i storform gjorde at det ble en god kveld for alle som er Frisk Asker supportere.

Tekst: Finn Eriksen / Foto: Ole G Haug / Simen Solum Waagsether

BONIS MATCHVINNER

Kampens eneste scoring kom etter 14.48 da Victor Björkung drar seg fri og legger pucken på mål, hvor Kyle Bonis står og styrer den elegant i mål! Hjemmelaget produserte flere skudd på mål, men greide ikke å finne veien forbi Nicklas “Wall” Dahlberg. Rett nok hadde de en puck i mål, men det ble korrekt anullert for “skøytemål”. Det er nok noen spillere – på begge lag – som  kommer til å ha mareritt om de forspilte sjansene.

Til slutt viste skuddstatistikken 49-18 etter tre perioder – og 0-1 på tavla betydde at vi kunne innkassere en viktig borteseier som må til for å kunne nå helt inn.

Det er nok flere Frisk-supportere som har kortere negler i kveld, og vi satser på at de vokser ut til torsdag. Da er det ny kamp hjemme i Askerhallen, og selv om det ikke er mange sitteplasser å oppdrive, så er det fortsatt flust med ståplasser (per tirsdag kveld).

 

Foto: SIMEN SOLUM WAAGSETHER/Budstikka

Foto: SIMEN SOLUM WAAGSETHER/Budstikka

 

– FANTASTISK LAGINNSATS

Vår hovedtrener, Jan-André Aasland, ser svært så rolig ut på benken under kamp, men når sluttsignalet går innrømmer Janna at skinnet nok bedrar litt.

– Joda, det koker innvendig må jeg innrømme, smiler vår unge hovedtrener etter at seieren i CC Amfi var et faktum. Og han er raskt ute med å berømme spillerne for innsatsen.

56917736_2211211362257970_3028890767696330752_n– Det var en fantastisk laginnsats, hvor gutta er veldig flinke til å bakke opp hverandre. Det var en god forsvarsjobb, hvor gutta skater og kriger hele kampen gjennom, skryter Janna. Han legger også til at det er spesielt én back som ikke slutter å imponere, og det er Henrik Ødegaard.

– Henrik imponerer meg virkelig, og han jobber så utrolig bra. Han slutter aldri å imponere, sier Janna om 31-åringen, men sier samtidig at hele laget la ned en utrolig innsats i dag, og tror nok at det at Storhamar ikke er vant til denne situasjonen nok har gjort at de to siste kampene har endt som de har.

– De er nok ikke vant til denne situasjonen, nei. Med en så god Dahlberg så kan det nok bli frustrerende for dem.

Blir det en annen inngang til kampen på torsdag?

– Nei, vi vil nok ha en lik inngang til torsdagens kamp, men ønsker at vi tør å spille mer – holde på pucken og spille mer.

Gledelig var det også å se Fredrik Lystad Jacobsen tilbake på isen. Lysse har vært skadet siden begynnelsen av sluttspillet, og etter flere uker på tribunen var han i kveld tilbake.

– Ja, det er bra å ha Fredrik tilbake på isen, sier Janna.

– Han har vært skadet relativt lenge, så det er ikke bare å kaste han utpå. Men det er som sagt godt å ha han tilbake!

 

56962005_1088469931338786_665674356982022144_n

Takk til alle som tok turen til Hamar for å støtte laget!

Kommentarer

kommentarer