3V5A4127v1

06 Des TOPP STEMNING PÅ JULEFROKOSTMØTET

Det var et rekordstort antall sponsorer som hadde møtt opp til årets siste frokostmøte, som vår Markedsavdeling arrangerte onsdag sammen med vår hovedpartner, Energima. I kjent Frisk Asker-stil var det topp stemning blant alle de fremmøtte sponsorer.

 

3V5A4150v1

 

TEMA: OVERRASKELSE

Tema for møtet var «overraskelse» og det var en spent sponsor-gjeng som møtte opp på Quality Hotel Leangkollen for deilig julefrokost, uten helt å vite hva som stod på programmet. Mer enn 120 deltakere var påmeldt, og først på programmet var Odd Magne Westerheim fra Energima som viste for alle fremmøtte hvordan man hvordan man kan tenke stort i nettverkssammenheng, og ikke minst overraske i hverdagen. Det ble vist en svært så underholdende video fra da han selv ble lurt på selskapet årlige tur med ansatte – en video som bidro til mye latter i salen.

3V5A4136v1

Jonas Alaska og Billie Van

Dagens andre overraskelse sto vår stolte bronsepartner Hvalstrandfestivalen for: Det var nemlig duket for en minikonsert med de lokale artistene Billie Van og Jonas Alaska som tok oss igjennom deres historie, og dette bidro virkelig til å sette partnerne i den riktige julestemningen. Dagens tredje, og siste overraskelse, ble presentert at sponsorrådet og markedsavdelingen: et nytt system som skal hjelpe nettverket til å bli enda bedre.

 

SPORT

Etter pausen var det duket for sport ved Marius Bjerke og Victor Granholm. Gutta redegjorde for status rundt A-laget, samt delte sine tanker om høst-perioden og ikke minst jobben mot sluttspillet.

Jobben som gjøres av både Asker Treningssenter og Akimi ble av Marius tatt frem som viktige suksessfaktorer til at vi ligger blant topp fire i GET Ligaen, og nettopp disse to bedriftene fikk presentere seg for nettverket i etterkant av Sport sin gjennomgang. Mange ivrige sponsorer fikk også stille gutta spørsmål, og basert på Marius og Victor sine svar så tror vi at gutta er på vei mot noe stort.

 

27096584559_12d911b83a_c

Marius Bjerke og Viktor Granholm (Foto: Fredrick Bråten Haugland)

 

38873192251_f280ef0115_c

Hans Christian Løwø fra Akimi (Foto: Fredrick Bråten Haugland)

 

Vi i Frisk Asker vil spesielt takke Energima, Quality Hotel Leangkollen og Hvalstrandfestivalen for dette flotte arrangementet.

 

24008345297_1306d90e0a_c

Quality Hotel Leangkollen (Foto: Fredrick Bråten Haugland)

Kommentarer

kommentarer