18 apr TORSTEIN LEGGER OPP

I dag kom beskjeden fra Torstein Nordrum at han ikke ønsker å gå løs på en ny sesong. Etter en stund i tenkeboksen kom dessverre Torstein til at han ikke hadde motivasjonen som skulle til, og bestemte seg derfor å gi klubben beskjed allerede nå.

“Jeg må vel innrømme at det ikke er noe som kom i går. Har slitt med motivasjonen, og når det ikke lar seg kombinere med studiene så var det en avgjørelse som jeg bare måtte ta”, sier Torstein etter at “bomben” ble sluppet tidligere i dag.

nordrum

Etter 10 år i klubben, først som NTG-elev, og deretter som A-lags spiller etter at han debuterte for A-laget i 2010/11-sesongen (fikk èn kamp i 2008/09), er det nå slutt for den sympatiske 25 åringen.

“Det hjelper jo litt at jeg gir meg med en så bra avslutning”, smiler Torstein, men innrømmer at det har vært tungt å motivere seg til tider.

“Luften gikk litt ut av ballongen, og gløden manglet etterhvert. 6 dager i uken – 8 måneder i året – tar på, og man bruker mye tid på kamper og trening. Når jeg har to år igjen av studiene så måtte jeg ta beslutningen nå.”

Det ble til slutt 320 A-lags kamper på Torstein, og totalt 118 poeng produserte han i Frisk-drakten.

Vi vil takke Torstein for den fantastiske innsatsen han har gjort for klubben, og ønsker han lykke til med studier – og håper å se han på tribunen i Askerhallen når sesongen tar til.

Kommentarer

kommentarer