04 mai TORSTEIN MED NY 2-ÅRS KONTRAKT

Torstein har vært en viktig kontinuitetsbærer for klubben, og etter at han tok sine første skøytetak i Jar, byttet han klubb i ungdomsårene, og har vært i Frisk hele sin voksne karriere.  I dag signerte han en ny kontrakt som binder han til Frisk ytterligere to år.

“Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Torstein videre”, sier Dag Høyem fra Sportskomitèen.

Torstein debuterte på A-laget i 2008/09-sesongen, men fikk rett nok bare notert seg for èn kamp i A-lags drakten. Først i 2010/11-sesongen var han fast inventar på A-laget, selv om han også måtte trå til på andrelaget. Sesongen etter scoret han sitt første mål i GET-ligaen mot Storhamar 1. oktober 2011, og noterte seg for totalt seks poeng i en sesong hvor det meste gikk galt for vårt A-lag hvor vi med nød og neppe beholdt plassen i GET. Året etter scoret unge Nordrum 10 ganger, og i 2014/15 hadde Jar-gutten sin beste sesong med 13 mål og 24 assister i serien. Siste sesongen har Torstein vært litt mer beskjeden i poengprotokollen, og noterte seg for totalt 6 mål og 9 assister.

 

Selv sier Torstein at kontinuiteten i klubben var en viktig faktor for at han signerte ny kontrakt.

“Kontinuiteten med Sune og de norske spillerne er en stor grunn til at jeg ble i Asker”, sier Torstein etter at signaturen var på plass. I tillegg skal han studere, og fortsatt spill i Frisk passer godt med studier i Oslo.

 

3V5A9425

 

Torstein følger dermed i sporene til Sune Bergman som også signerte 2-års kontrakt tidligere i år. Da Sune signerte sa han at han regnet med at klubben ville vinne noe i løpet av hans kommende periode i klubben. Hva tror han selv når det gjelder klubbens muligheter de neste to årene?

 

“Jeg tror Sune har helt rett i at vi kan ta bøtta!”

 

Vi kan bare si at vi liker det vi hører – og gratulerer Torstein med ny kontrakt!

 

Kommentarer

kommentarer