19 apr TRE NYE ÅR FOR NICO

Nicolay Eiken Andresen som rundet 200 kamper for A-laget denne sesongen, satte i går signaturen på en ny 3-års kontrakt med klubben.

Asker-gutten har tross sin unge alder (fyller 23 den 5. juni) allerede rukket å bli en av Sunes mest betrodde spillere, og kan se tilbake på en av sine beste sesonger i Frisk-drakten. Han debuterte på A-laget i 2011/12-sesongen, og fikk også fem kamper for Norges U20-landslag da laget tok gull i U20 WJC (Div 1A) sesongen etter. I år ble det 39 kamper i serien før han måtte ut med fingerbrudd, som gjorde at han måtte stå over seks kamper, men han var tilbake til sluttspillet hvor han fikk med seg fem kamper mot Idrettsforeningen. Han scoret ett mål (mot Kongsvinger), hadde seks assister i år, og endte sesongen totalt sett på 0 i +/- statistikken.

 

Nå har altså Nico satt sin signatur på ny kontrakt med klubben, og Nicolay Sørensen som er ansvarlig for Sport i Styret, sier følgende om signeringen av navnebror Andresen:

Vi er veldig fornøyde med å få signert ny kontrakt med Nicolay. Han er en viktig spiller for oss som vi forventer oss mye av i årene fremover.

Etter å ha sett Nicolays gode fremgang denne sesongen ser også vi frem til nye sesonger med nummer 13 på isen i Frisk drakt!

 

En som ikke vil bli å se i Frisk-drakt neste sesong er Espen Fanøy Salo. Espen hadde opsjon på å forlenge sin kontrakt ytterligere ett år, men valgte å avslutte kontrakten etter at sesongen var over. Vi ønsker å takke Espen for innsatsen de fire sesongene han har vært i klubben, og ønsker han lykke til videre.

Kommentarer

kommentarer