26 apr TRE NYE ÅR FOR GRANHOLM

Han debuterte mot Storhamar i OL-amfi´n 25. september 2014, og scoret sitt første GET-liga mål mot Stjernen 25. januar 2015. Nå har han signert en ny 3-års kontrakt med klubben.

Unge Granholm gjorde seg bemerket allerede i oppkjøringskampene foran 2014/15-sesongen. Som “gittergutt” fikk han muligheten til å prøve seg som straffeskytter da kampen mot Storhamar sto uavgjort etter tre perioder, og ble den eneste som greide å overliste Storhamars keeper, Andrew Engelage. Viktor debuterte borte mot nettopp Storhamar i 2-0 seieren 25. september 2014, og nøyaktig fire måneder senere scoret han altså sitt første GET-liga mål mot Stjernen i 8-2 seieren hjemme i Askerhallen. I årets sesong ble det 42 kamper på 18-åringen – som fyller 19 førstkommende lørdag – og han noterte seg for ytterligere to scoringer og to assister. Nå har klubben sikret seg det unge talentets underskrift, og begge parter er godt fornøyd med at kontrakten endelig er i boks.

 

STORT POTENSIALE

“Viktor har et stort potensiale, og vi regner med at han tar ytterligere steg de neste sesongene. Vi er godt fornøyd med å ha signert ny kontrakt med Viktor”, sier Nicolay Sørensen, ansvarlig for Sport.

 

Viktor Granholms debutmål

Viktor Granholm scoret debutmålet mot Stjernen

Foto: Finn Eriksen

 

Også Viktor selv synes det var godt å få på plass ny kontrakt.

“Ja, det var deilig at det ble ny kontrakt”, sier Viktor etter at signeringen var klar.

 

Hva gjør at du nå signerer ny 3-års kontrakt med klubben?

“Jeg føler at jeg har hatt en bra utvikling, og synes det føltes naturlig å signere en ny kontrakt nå”.

 

Sune sier at han har tro på at klubben kan vinne noe i løpet av de neste to sesongene. Deler du den troen?

“Ja, jeg har også tro på gull! Og nå har vi fått på plass mange gode spillere som jeg tror vil forsterke laget, så dette har jeg tro på vil bli bra!”

 

Det liker vi å høre, og ser frem til tre nye år med Viktor på laget!

 

 

Kommentarer

kommentarer